Percheziții la membrii unei rețele care fura benzină și motorină. Zonele verificate...

Percheziții la membrii unei rețele care fura benzină și motorină. Zonele verificate de polițiști, survolate cu un elicopter

0
DISTRIBUIȚI

mascat spate

Poliţiştii fac, astăzi, 20 de percheziţii, la persoane suspectate că au furat produse petroliere dintr-un depozit. Aproximativ 200 de poliţişti şi trupele speciale de intervenţie de la SIAS participă la percheziţiile la cele 20 de adrese, iar zonele vizate sunt survolate cu un elicopter, potrivit Poliţiei Române, informează Mediafax.

Perchezițiile au loc în Bucureşti, Ilfov, Călăraşi, Teleorman şi Giurgiu.


Anchetatorii au date că 20 de membri ai grupării „Ivan” ar fi furat benzină şi motorină dintr-un depozit din Ilfov, cu sprijinul agenţilor de pază. Produsele petroliere furate erau transportate cu maşini neînmatriculate şi vândute sub preţul pieţei, cu 4,5 lei litrul. Prejudiciul produs a fost estimat la 240.000 de lei. Membrii grupării infracţionale sunt în antenţia anchetatorilor din 2010, acţiunea fiind sprijinită de Serviciul Român de Informaţii şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă. La finalul percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.