Petrecere cu sounduri electro și sporturi de familie la Pădurea Fermecată

Petrecere cu sounduri electro și sporturi de familie la Pădurea Fermecată

0
DISTRIBUIȚI

padureafermecata

Cea de-a doua ediţie a festivalului Nightlong în Pădurea Fermecată, desfăşurată în weekend la DN69, kilometrul şase la ieşirea spre Arad, a avut parte de un public care a apreciat pe deplin sound-urile electronice propuse de organizatori.

Invitaţii speciali ai acestei aventuri desfăşurate departe de betoanele călduroase, joburile stresante şi plictiseala de zi cu zi, au fost în premieră în zona de vest a ţării Phil Weeks şi Jan Blomqvist (live), alături de Hubble.


Organizatorii au pus la dispoziție transport gratuit celor care au vrut să ajungă în Pădurea Fermecată, iar alături de party-urile nocturne cei prezenţi au avut parte şi de o serie de activităţi recreative în timpul zilei. La faţa locului a existat o zonă de playground cu un teren de baschet, mese de ping-pong, tenis cu piciorul, badminton şi multe alte jocuri interesante. Din decor n-a lipsit relaxarea prin hamace şi nici un mini stage pentru cei care au vrut să petreacă şi-n timpul zilei, iar printre participanți au fost și tineri veniți din alte orașe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.