Petrecerea continuă, noua melodie “made in Timişoara” de DJ K-lu VIDEO

Petrecerea continuă, noua melodie “made in Timişoara” de DJ K-lu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

klu1

Muzicianul timişorean DJ K-lu a lansat recent un nou videoclip pentru piesa Petrecerea, melodia conţinând ca de obicei inserţii din filme celebre româneşti, sample-urile folosite fiind cât se poate de ingenioase.

Noul clip conţine scene şi replici din filmele Cântecele mării (1970),  Tufă de Veneţia (1977), Bariera (1972), Capra cu trei iezi (1976), Apoi s- a născut legenda (1969), B.D. la munte şi la mare (1971) şi Toma Caragiu – Petrecerea continuă (1976). La începutul acestui an, Alin Constantin (DJ K – LU) a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre.

K-lu este un DJ şi producător din Timişoara prezent pe scena electronică înca din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca: funk, hip hop şi breaks.


Având un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, acesta iese în evidenţă prin seturile sale dinamice, presărate cu diverse momente speciale menite să aducă un plus de bună dispoziţie pe ringul de dans. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale recente desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din  K – LU un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass – media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.