Poliţist, pus sub acuzare pentru sprijinirea grupării interlope conduse de interlopul Sorin...

Poliţist, pus sub acuzare pentru sprijinirea grupării interlope conduse de interlopul Sorin Udrea UPDATE Ce a susținut acesta

2
DISTRIBUIȚI

lot udrea 6

Ancheta DIICOT legată de gruparea de crimă organizată condusă de liderul interlop Sorin Udrea continuă, iar, astăzi, a fost pus sub acuzare şi urmează să fie audiat agentul Cosmin Iorgoaia, care lucrează la Judiciar la secţia 1 Poliţie din Timişoara. Când poliţiştii au oprit, în decembrie 2011, Nissan-ul Patrol condus de Udrea au găsit o carabină  cu lunetă şi amortizor, patru bucăţi cartuşe calibrul 12 patru  proiectoare tip far şi trei cuţite de vânătoare, acesta întorcându-se de la braconaj împreună cu alţi membrii ai grupării sale.


În urma verificăriloe s-a stabilit că arma de vânătoare aparţine lui Iorgoaia. Legislaţia română interzice amortizoarele pentru armele de vânătoare. La vremea respectivă, agentul a declarat pentru PRESSALERT.ro  “nu ştiu nimic. Nu sunt prieten cu Udrea. L-am văzut prin oraş de câteva ori”. Întrebat dacă a împrumutat carabina altcuiva, poliţistul a evitat să dea un răspuns. Iorgoaia este acuzat de  aderare la un grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi deţinerea de dispozitive interzise la legea armelor.

UPDATE 1 Polițistul a recunoscu că i-a împrumutat arma lui Florin Copoț, dar a negat că i-ar fi dat și amortizorul care a fost găsit montat pe carabină. Iorgoaia a ieșit în fugă din sediul DIICOT. evitând să dea orice fel de declarație.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.