Ponta: “Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi...

Ponta: “Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Băsescu”

0
DISTRIBUIȚI

victor-ponta-71_8e0ec03e5f

În România sunt 20 de milioane de cetăţeni care ar fi mai buni preşedinţi decât Traian Băsescu, a fost declarația făcută ieri de premierul Victor Ponta, în replică la remarca şefului statului că ar fi un şef de guvern mai bun decât cel actual, informează Agerpres. „Ştiţi ce i-aş răspunde la asta, acum, după recensământ?! Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Traian Băsescu şi care-şi iubesc şi ar face mai mult pentru ţara lor.


Asta aş răspunde”, a spus Ponta, la Antena 3.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, pe 4 iulie, într-o emisiune televizată, că ar fi un premier mai bun decât Victor Ponta şi că acesta mai are nevoie de mulţi ani pentru a deveni un şef de guvern acceptabil. „Când îl văd pe Traian Băsescu cu aceleaşi minciuni, cu aceleaşi poveşti, mi-e o lehamite! Singurul lucru bun e că ştiu că mai sunt 500 de zile şi merge pe mare, treaba lui!”, a adăugat Victor Ponta, referindu-se la acuzaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora a premierul a plecat în turneul din Asia fără mandat.

Întrebat dacă, prin acuzaţiile pe care i le aduce, Traian Băsescu încalcă acordul de coabitare, Ponta a răspuns că nu, cât timp şeful statului nu blochează activitatea guvernamentală. „Nu, pentru că nu am acord de coabitare, am de colaborare instituţională. Pe mine ce spune domnul Băsescu nu mă interesează. Din punctul meu de vedere, vorbele domniei sale n-au nicio valoare. Pe mine mă interesează ca peste activitatea mea guvernamentală (…) să nu intervină şi să nu mă blocheze într-un fel. Nu ştiu dacă n-a vrut sau nu poate pur şi simplu. Nu s-a întâmplat”, a punctat premierul.  El a mai spus că a râs la auzul criticilor lui Traian Băsescu la adresa sa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.