Prefectul a fost dat afară din Muzeul de Artă de angajații “zeloși”....

Prefectul a fost dat afară din Muzeul de Artă de angajații “zeloși”. Vezi motivul

4
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu

Prefectul de Timiș Eugen Dogariu a încercat astăzi să viziteze, ca orice timișorean obișnuit, expozițiile atât de mediatizate de la Muzeul de Artă, și s-a lovit de… porți închise. Ajuns la aproximativ 17.30 la muzeu, a aflat că nu se mai vând bilete la ora respectivă și, ca atare, a fost trimis acasă de o angajată de la poartă.


“Am făcut greșeala să mă încerc, ca tot omul, să văd expozițiile de la Muzeul de Artă. Pe site-ul instituției scrie că programul se încheie la ora 18.00, asta scrie și pe ușa muzeului. Când am ajuns acolo, pe la 17.30, nu am mai fost lăsați să intrăm pe motiv că nu se mai vând bilete. Și asta se întâmplă într-un oraș care se vrea Capitală Culturală Europeană. Sunt curios ce s-ar întâmpla dacă un cetățean din Maroc ar vrea să viziteze muzeul”, ne-a declarat prefectul Eugen Dogariu.

Contactat de PRESSALERT.ro, purtătorul de cuvânt al Muzeul de Artă Bogdan Nădăștean recunoaște că, după ora 17.00, nu se mai vând bilete pentru că “vizitatorilor le ia, în mod normal, mai mult de o oră să vadă expozițiile, iar muzeul are un sistem de securitate care se activează la o anumită oră”. Însă această regulă le este cunoscută doar angajaților muzeului, nu și publicului larg. Nădăștean a spus că va cerceta incidentul cu prefectul și a admis că sunt necesare modificările amintite mai sus.

4 COMENTARII

  1. se intelege ca retardatu asta nu stia nici programul muzeului din moment ce a ajuns acolo cu jumatate de ora inainte sa se inchida. vroia sa vada expozitia in juma’ de ora? sau de fapt vroia doar sa se bage in seama. hai sictir! jegosii astia ajunsi pe functii dracu stie cum se cred automat supraoameni.

  2. Nu stiu cine e prefectul, nu conteaza culoarea. Dar mi se pare de bun simt sa spui ca inainte cu 1/2 ora nu mai dai bilete. Asa se intampla in orase civilizate si „europene” Prin urmare, autorul articolului este un „noneuropean” ca si prefectul pe care il victimizeaza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.