Prefectura îi cere lui Robu să se ocupe și de copacii vechi,...

Prefectura îi cere lui Robu să se ocupe și de copacii vechi, care se prăbușesc pe străzi după vijeliile de vară

2
DISTRIBUIȚI

copac.gen2

În vreme ce Timişoara se umple de palmieri, copacii mai vechi, neîngrijiți și netunși, cad pradă vijeliilor din ultimele zile și produc mici dezastre în oraș.


Prefectura Timiş anunţă că i-a trimis edilului şef Nicolae Robu „o adresă în baza căreia i se solicită ca, în calitatea sa de președinte al Comitetului local pentru situații de urgență Timișoara, să dispună luarea măsurilor necesare pentru realizarea toaletării arborilor sau tăierea celor cu pericol de prăbuşire din municipiul Timişoara.  Această solicitare s-a realizat în vederea prevenirii unor situații periculoase, având în vedere furtunile din ultimele zile, precum și faptul că prognoza meteorologică pentru perioada imediat următoare arată că s-ar mai putea produce astfel de fenomene meteorologice”. Nu mai puţin de 18 persoane au cerut sprijinul ISU Banat în acest weekend pentru degajarea arborilor căzuți din cauza furtunilor.

2 COMENTARII

    • Te rog suna la Primarie, directia de mediu, si intreaba ce trebuie sa faci daca vrei sa toaletezi putin, foarte putin, 2-3 crengi, copacul de la blocul tau si pe urma scrie raspunsul primit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.