Primarul vrea să intre în grațiile bicicliștilor: unde promite să facă piste

Primarul vrea să intre în grațiile bicicliștilor: unde promite să facă piste

2
DISTRIBUIȚI

piste de biciclete12

Primarul Nicolae Robu munceşte din greu să intre în graţiile bicicliştilor timişoreni, după ce și-a pus în cap comunitatea pasionaților de trafic eco atunci când pe site-ul Primăriei Timișoara a apărut un proiect de hotărâre care prevedea interzicerea circulației bicicletelor prin centrul orașului.


Robu s-a dezis de proiect pentru care „vinovați” ar fi cei de la Poliția Locală, apoi a completat că bicicletele vor avea interzis între anumite ore. Acum, le promite timișorenilor piste. „Legat de promovarea folosirii bicicletei în Timişoara, în urma analizei pe care am declanşat-o acuma două săptămâni pentru a identifica noi locuri unde putem amenaja piste de biciclete, am primit de la Direcţia tehnică primele propuneri. Ele au în vedere să amenajăm pistele de biciclete pe străzile Eneas, Glad şi  Demeteriade. Sunt străzi lungi, strada Demetriade tocmai este în lucru şi, cu această ocazie, vom amenaja piste pe carosabil. Nu ştiu să vă spun lungimea exactă a acestui supliment de piste, dar cunoscând cu toţii aceste străzi cred că este limpede că avem de-a face cu o lungime considerabilă”, a lămurit primarul.

2 COMENTARII

  1. Pe primarul asta te poti baza are caracter nu gluma….unde scuipa acolo si linge numai sa/i fie bine…pai cine il m/ai voteaza cind v/a fi sa fie???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.