Primul cartier rezidențial de lux din Banat, o investiție italiană de 25...

Primul cartier rezidențial de lux din Banat, o investiție italiană de 25 de milioane de euro. Cine poate locui în vilele cochete GALERIE FOTO

5
DISTRIBUIȚI
cartier rezidential de lux08
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

După ani de speculații imobiliare în Timișoara, un italian, secondat de fratele său, a decis să se apuce de lucruri serioase. Așa a început proiectul construcției primului cartier rezidențial de lux din vestul României, întins pe 10 hectare în comuna Moșnița Nouă. Ocupanții caselor vor fi expații, manageri străini ai multinaționalelor sau, pe scurt, oricine e dispus să plătească bine pentru o viață frumoasă.

Conceptul prezentat de Michele Olivieri presupune un complex rezidențial de vile în parc. Cartierul Armonia va cuprinde 87 de unităţi locative de mari dimensiuni de tip vilă, duplex şi case înşiruite, cu suprafeţe construite cuprinse între 218 metri pătraţi şi 365 metri pătraţi şi grădină cu suprafeţe ce pot ajunge până la 1.100 de metri pătraţi. Investiţia în noul complex rezidenţial, estimată la 25 de milioane de euro, cea mai mare în sectorul rezidenţial din Timişoara de la declanşarea crizei până în prezent, este asigurată din fondurile proprii ale dezvoltatorului.

“Nu suntem aici să vindem case, ci ca să propunem un nou stil de viață. Pentru a avea succes pe piaţa rezidenţială din Timişoara, credem că este necesar să oferim un nou standard în construcţie, în termeni de calitate, siguranţă şi sustenabilitate, la acelaşi nivel cu ceea ce se întâmplă în marile capitale europene. Suntem determinaţi să oferim un produs de reală valoare şi aducem drept garanţie experienţa şi profesionalismul de care noi, ca şi fondatori ai companiei, am dat dovadă în tot ce am întreprins până acum, în carierele noastre“, a declarat Michele Olivieri, unul dintre dezvoltatorii proiectului.
Proiectul va fi construit cu mult spaţiu verde, piscină de mari dimensiuni, străzi largi de 16 metri și o zonă comercială şi un club privat. Construcţia primei etape, constând din 27 de unităţi locative, a fost deja demarată şi urmează să fie livrată în prima parte a anului 2014, în mai puţin de 12 luni.


Dezvoltarea întregului proiect se va întinde pe o perioadă de maximum patru ani.

5 COMENTARII

    • nu inteleg ce te roade pe tine ca omu spala bani . e treaba lui , tu iti speli chiloti si el isi spala bani . zi mersi ca se face ceva frumos

  1. Doar sa te uiti la mecla lor si iti dai sema ce spalare de bani se va lasa aici.Au mai fost si la Dumbravita dezvoltatori din astia. De ce oare vin toti „investitorii” italieni in Romania?????

  2. Aici este vorba de altceva. Este vorba de un „cartier” pentru oamenii bogati ai Timisoarei care doresc sa locuiasca izolat de restul lumii si sa traiasca in siguranta, atat pentru viata lor cat si pentru bunurile lor materiale mobile si imobile. In acel „cartier” nu va intra nici macar postasul, totul va fi lasat la poarta iar cartierul va fi pazit de jur-imprejur.

    Degeaba ai bani si-ti faci casa in regie proprie si o termini, cand langa tine sta unu’ cu casa in rosu timp de 10-15 ani de zile, sau n-ai strada asfaltata, sau n-ai canalizare si astepti o viata ca aceste probleme „minore” sa le rezolve primaria…

    In cazul de mai sus, totul va fi „la cheie”, inclusiv strazile, inclusiv canalizarea, inclusiv reteaua electrica in „sat”,…Vecinii vor avea si ei casele „terminate” si nu in rosu sau la nivel de fundatie cu o recolta de buruieni….

    Deci, multe aspecte neplacute de care se lovesc astazi locatarii din vilele de la marginea orasului vor dispare prin acest proiect. Din acest motiv cred ca aceasta investitie are sanse sa si reuseasca. Daca exista precontracte sau ceva intelegeri cu potentialii clienti, atunci acest investitor se bazeaza pe ceva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.