Răzvan Moldovan şi Ion Dragu au semnat cu ACS Poli UPDATE Declaraţiile...

Răzvan Moldovan şi Ion Dragu au semnat cu ACS Poli UPDATE Declaraţiile jucătorilor

0
DISTRIBUIȚI
ion.dragu
Ion Dragu (centru) a semnat pe trei ani cu ACS Poli

ACS Poli a parafat astăzi înţelegerile cu cei doi jucători testaţi şi în cantonament, Răzvan Moldovan şi Ion Dragu. Jucătorii au venit în probe la ACS Poli după reunire şi au fost singurii păstraţi de Velcea în echipă, alături de atacantul venezuelean Jorge Ruiz, care a semnat înaintea plecării în Slovenia.

Ion Dragu are 27 de ani şi a jucat ultima dată la CS Mioveni. Fotbalistul care poate evolua atât fundaş stânga, dar şi mijlocaş stânga a semnat o înţelegere pe trei ani cu clubul. Răzvan Moldovan are 20 de ani şi este mijlocaş ofensiv. Ultima dată, a jucat la Universitatea Cluj, iar acum a semnat un contract de doi ani cu ACS Poli.

UPDATE Dragu este timişorean, format chiar la Liceul cu Program Sportiv Banatul, dar până acum nu a avut şansa de a juca nici la Poli, nici în prima ligă. Fundaşul a mai trecut pe Mamma Mia Becicherecu Mic, Reşiţa, Mureşul Deva şi CS Mioveni. „Eu aici am crescut, sunt timişorean, am terminat la Liceul Sportiv şi niciodată nu am avut şansa de a juca pentru Poli, tot timpul am jucat pentru alte echipe. Mă bucur doarte mult că am semnat cu Poli şi sper să arăt mai multe pe teren. A fost o probă şi pentru mine, să arăt şi să demonstrez că merit să joc la acest nivel. Având în vedere că am fost la Mioveni şi am jucat aici şi împotriva lui Poli când am făcut 0-0 ştiam că este mult de muncă şi trebuie să demonstrez ca să pot juca”, a spus Dragu, ajuns în sfârşit fotbalist pe „Dan Păltinişanu”.

Răzvan Moldovan este şi el la prima experienţă în Liga I.


Mijlocaşul a mai trecut pe la Academia Hagi înainte de a fi la U Cluj şi este conştient că va juca pe un post unde are o concurenţă mare cu Răzvan Trandu. „Este un pas important în cariera mea, n-am avut încă şansa să debutez în Liga I. Mă bucur mult că am ajuns la Poli Timişoara, sper să nu dezamăgesc şi să îi demonstrez antrenorului că poate să aibă încredere în mine. A fost o perioadă grea, eu am avut o perioadă în care nu prea am jucat şi mai grea în viaţa mea, dar tot timpul am crezut că voi putea face faţă şi va fi totul bine. Mi-am dorit din tot sufletul să rămân la Poli, e un club important şi frumos din România, am tras tare la antrenamente şi se vede că am demonstrat că am valoare. Da, ştiu că am concurenţă, dar e cea mai importantă, fără, nu se face performanţă”, a declarat Moldovan.

Pentru ACS Poli urmează debutul contra celor de la Dinamo. Ion Dragu ştie încărcătura unui meci la Timişoara contra lui Dinamo. Jucătorul este optimist şi crede că ACS Poli poate obţine o victorie în prima etapă. „Cred că va veni foarte multă lume având în vedere că nu am mai fost de mult în prima ligă şi lumea din Timişoara iubeşte foarte mult fotbalul. Am fost la foarte multe meciuri ale lui Poli pentru că aici am crescut, ţin minte jocurile cu Steaua, Cu Rapid. Este cel mai important meci deoarece suporterii vor veni, fiind primu meci, şi cu Dinamo Bucureşti. În funcţie de dăruirea şi de jocul nostru, cu atât vor fi mai mulţi suporteri. Eu zic că orice echipă poate fi bătută, mai ales că am fost în cantonament, am jucat cu Udinese şi am făcut faţă. Cred că putem bate pe oricine dacă suntem concentraţi şi avem foarte multă dorinţă şi ambiţie”, a spus Dragu. Răzvan Moldovan spune că Dinamo e favorită, dar ACS Poli are şansa unei victoriii dacă va juca cu determinare. „Este o rivalitate foarte mare, un meci foarte important. Deoarece este şi primul, trebuie să câştigăm. Nu cred că suntem favoriţi, ţinând cont că venim din Liga a II-a. Dar cu lotul pe care îl avem şi pregătirea foarte bună pe care am făcut-o, avem şanse să câştigăm”, a precizat Răzvan Moldovan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.