Reacțiile lui Bojin și Grindeanu la afirmațiile lui Robu că PSD-ul plătește...

Reacțiile lui Bojin și Grindeanu la afirmațiile lui Robu că PSD-ul plătește ziariști și că face acte populiste

2
DISTRIBUIȚI

grindeanu si bojin

După ce primarul Nicolae Robu a făcut câteva declarații explozive cum că pesediștii din Timiș au ziariști pe state de plată și că au dat în boala populismului, PRESSALERT.ro a solicitat puncte de vedere de la șeful PSD Timiș Titu Bojin și deputatul social-democrat Sorin Grindeanu. Cei doi au comentat declarațiile colegului lor de alianță politică, iar Grindeanu a luat amenințările foarte în serios.

Bojin a declarat că „nu ştiu în ce context a discutat domnul Robu că PSD plăteşte ziariştii. Eu sunt convins că ziariştii scriu şi lucruri bune şi mai puţin bune despre cei aflaţi la putere.


Nu am cu ce să fiu santajabil, de mine s-au scris suficiente articole critice ca să nu fie pusă în discuţie problema șantajabilităţii. Nu ştiu în ce formă s-a gândit dânsul la ideea de a da bani şi nu cred că se pune problema”. Bojin a clarificat şi că, deşi a avut multe discuţii cu cu Nicolae Robu, problema plăţii ziariştilor de către PSD nu s-a numărat printre ele.

Deputatul Sorin Grindeanu a fost vehement şi a comentat în patru puncte :

“1. Vreau să clarific. USL în forma organizată a fost votată de către birourile celor trei partide componente. Eu, făcând parte din acest for de conducere, nu ştiu să se fi întâlnit de mai mult timp. Ce se discută prin diverse locaţii sau în locaţii mai puţin oficiale pot să iau în calcul dacă nu s-a vorbit la nivel oficial. 2.  Sper să fie rupt din context, eu sper să nu fie aşa. Nu ştiu ce discuţii a avut şi cu cine în cadrul statutar. Eu fac parte din conducere, iar vizavi de şantaj e treaba lui cu cine a discutat. 3. Am văzut o chestiune legată de populismul celor de la PSD legat de Spitatul de Copii, dincolo de orice comentariu, important este să se demareze lucrurile cu construcţia noii aripi. 4.  Dacă aceste lucruri sunt adevărate o să iau legătura cu preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin. Eu nu mă simt şantajabil cred că e nevoie să fie clarificat. Vreau să se convoace cât mai repede o întrunire USL Timiş inclusiv în zilele următoare. Nu accept, la fel ca şi alţi colegi, să fim acuzaţi în grup. Dacă are nume, să le dea cu nume şi prenume, dar nu pot accepta acuze la modul general”.

 

2 COMENTARII

  1. Vio Bota, jurnalistul care scria despre metehnele PSD-iste de pe vremuri, apoi a fost angajat la PSD si a facut campanii pentru ei si care acum are un blog, nu este cumva angajat pe post de consilier personal al presedintelui CJT si PSD, Titu Bojin? Asadar, platit de catre PSD, ca nu o sa creada nimeni ca lucrurile se diferentiaza.
    Totusi chiar atata tupeu sa aiba baietii astia? Si cei care scriu ca si cand nu ar avea nici o legatura cu partidele si cu oamenii astia, dar si cei care spun ca ei nu platesc pe nimeni…
    Celalalt jurnalist de tv angajat pe postul de consilier personal al lui Bojin se lauda ca ia 3000 de lei pe luna si nu da pe la lucru, adica pe la CJT…. Bota cat ia salariu? PSDistii au devenit deodata victimele, cand ei au consacrat taxa de protectie legalizata inca!
    Scarbos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.