Robu îi transmite lui Grindeanu că nu ştie cum stau lucrurile cu...

Robu îi transmite lui Grindeanu că nu ştie cum stau lucrurile cu banii de investiţii. Pe cine dă vina că nu s-a finalizat proiectul pentru noua clădire de la „Louis Ţurcanu”

0
DISTRIBUIȚI

robu gura

Reprezentanţii Primăriei Timişoara nu au publicat pe SEAP nici până acum anunţul de licitaţie pentru ridicarea noului corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”  şi dau vina pe proiectant. În ciuda afirmaţiilor deputatului PSD Sorin Grindeanu de săptămâna trecută cum că în cazul în care proiectul nu va fi ridicat pe SEAP până pe 14 iulie, există slabe şanse ca lucrările să înceapă în acest an şi astfel Guvernul nu va fi interesat să mai aloce sume de bani, primarul Robu a ţinut să precizeze că banii nu se pierd.


Edilul şef s-a scuzat că de vină pentru că proiectul nu a fost ridicat pe sistemul electronic de achiziţii publice este proiectantul. „Când se demarează o investiţie nu e chiar aşa simplu, se parcurg nişte etape, trebuie făcut studiul de fezabilitate, trebuie făcut proiect tehnic, documentaţie de execuţie, apoi caiet de sarcini pentru licitaţie şi toate aceste etape necesită timp. Noi ne-am mişcat cât s-a putut de repede pentru că am dat drumul imediat la investiţie de îndată ce a fost aprobată. Proiectantul nu a reuşit să facă documentaţia mai repede, oricât l-am presat noi, dar avem promisiunea fermă că în această săptămână vom primi documentaţia”, a adăugat, astăzi, Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei i-a dat replica deputatului Sorin Grindeanu şi i-a transmis că „nu angajaţii primăriei fac proiectul, nici primarul Timişoarei. Există şanse să înceapă lucrările în acest an. Domnul Grindeanu nu ştie cum stau lucrurile pentru că este parlamentar pentru primul an. El ştie că de la buget, în general, banii se pierd, el e în primul an şi poate nu ştia că la investiţii banii nu se pierd”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.