Robu nu se regăsește în top 10 al celor mai populari primari...

Robu nu se regăsește în top 10 al celor mai populari primari de pe Facebook. Cu ce edili se află sub linie

5
DISTRIBUIȚI

nicolae robu victima 111 p

Primarul Timișoarei face sondaje de opinie pe Facebook, dar eficiența lor e discutabilă, deoarece, oricât s-ar lăuda, edilul Nicolae Robu nu se regăsește în topul celor mai vizualizați edili de municipiii din țară. Înaintea lui Robu se găsesc până și primarii din Satu Mare, Oradea sau Slatina.

Transilvaniareporter.ro a  realizat un top 10 al celor mai urmăriţi primari de reşedinţă de judeţ pe Facebook. Clasamentul arată astfel: 1. Sorin Oprescu – primar Bucureşti
2. Cătălin Cherecheş – primar Baia-Mare
3. Antal Árpád – primar Sfântu-Gheorghe
4. Emil Boc – primar Cluj-Napoca
5. Ilie Bolojan – primar Oradea
6. Gabriel Boriga – primar Târgovişte
7.


Dorin Florea – primar Târgu-Mureş
8. Minel Prina – primar Slatina
9. Iulian Bădescu – primar Ploieşti
10. Dorel Coica – primar Satu-Mare. “Acest top nu merită un loc 10, pentru că cei şase primari care au mai rămas, dintre cei care au cont pe Facebook, sunt activi şi urmăriţi de un număr destul de mare de oameni. Este vorba de Victor Drăguşin (Alexandria), Petru Mărginean (Deva), Constantin Boşcodeală (Buzău), Olguţa Vasilescu (Craiova), Romeo Stravarache (Bacău) şi Nicolae Robu (Timişoara)”, scrie transilvaniareporter.ro.

În România sunt 40 de primari de reşedinţă de judeţ plus primarul capitalei, Sorin Oprescu. Dintre aceştia, doar 25 şi-au creat un cont pe Facebook. Primarul capitalei are cei mai mulţi fani pe celebra reţea de socializare, 46.714. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care are două conturi, plus o pagină vip, este departe de acest record de vizualizări și nu are decât 3.555 de aprecieri pe pagina de persoană publică.

Primarul este un fan declarat al Facebook și ori de câte ori are ceva de spus timișorenilor folosește această “tribună”. Face sondaje pe teme legate de dezvoltarea orașului și se laudă apoi cu rezultatele la conferințele de presă sau în aparițiile televizate. Robu le-a solicitat chiar parlamentarilor de Timiș să propună un proiect de lege prin care dezbaterile de pe Facebook să fie recunoscute ca dezbateri publice.

5 COMENTARII

  1. da, se rezolva in scurt timp. o sa il depaseasca si pe oprescu. tnl-istii au sarcina sa isi faca fiecare cel putin 100 de clone pe cartea cu moace care sa il placa pe cel mai necarunt primar de pe planeta.

  2. ba, dar ce se inghesuie astia din „presa” sa-i numere…. conturile lu’ spartacus. rade ciob de oala sparta. robu nu stie prea bine cu facebooku de aia are asa putini, dar oricum ii bate pe astia din presa locala, necititii de nimeni. 🙂

  3. Vad ca esti primul la comenturi sau esti sageata lui Bota sa dai in Pnl ca in ultimul timp vad ca cei de aici dau la greu in saracii oameni si mai ales ca voi sunteti platiti de cei din conducerile guvernului

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.