Robu o comite din nou: ce limbaj “demn” de un primar a...

Robu o comite din nou: ce limbaj “demn” de un primar a folosit față de o ziaristă

13
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

Replicile nervoase ale edilului-șef al Timișoarei, Nicolae Robu, față de anumite subiecte sau față de oameni care fac declarații în legătură cu activitatea sa și care nu îi pică bine sunt deja cunoscute. Robu i-a trimis, în urmă cu nici o lună, sms-uri pline de furie deputatului PDL Alin Popoviciu care susținea că primarul s-a plimbat pe bani publici fără justificare. După alte atacuri asupra reprezentanților mass-media din Timișoara, sub o formă sau alta, azi-noapte edilul-șef a postat pe contul său de Facebook un text care făcea referire la un articol semnat de o ziaristă de la o publicație locală.


Iar modul de răspuns la știre a luat forma unui atac la persoană. Iată ce a scris primarul: „Dragi prieteni, În Opinia Timişoarei, publicaţie de un penibil greu de depăşit, dar având prin preajmă, în Timişoara, vreo alte două, a apărut un nou articol mizerabil, scris cu neruşinare de o numită Roxana Deaconescu, articol în care se spune că eu aş fi dat dispoziţii Poliţiei Locale să-i amendeze pe bicicliştii care nu au faruri la biciclete, inclusiv ziua.1. Afirm răspicat: nu am dat nicio dispoziţie Poliţiei Locale referitoare la biciclişti, nici pt. zi, nici pt. noapte! Asta nu înseamnă că poliţiştii nu pot aplica în mod implicit legea, care prevede obligativitatea dotării bicicletei cu far, în mod subînţeles, pe timp de noapte”. Nefiind sigur că ceea ce s-a scris nu este adevărat, Robu a completat şi că „2. Dacă există vreun cetăţean care a fost amendat pe timp de zi pt. că nu a avut far, îl rog să se prezinte la mine la Primărie şi îl asigur că amenda îi va fi anulată. Nu am tolerat şi nu voi tolera niciodată abuzurile, aşa cum nu am tolerat şi nu voi tolera neadevărurile şi pe dezgustătorii lor catapultori”.

13 COMENTARII

  1. Pai are dreptate, ca voi nu aveti nici un pic de obiectivitate.
    Faceti titlurile si stirile folosind afirmatii false bazate pe supozitii.
    Daca il tot atacati ca A3 pe basescu, veti avea aceiasi gen de fani si va discreditati.

  2. primaru zice bine, daca angajati din subordinea sa fac abuzuri sa mergem la el sa-l sesizam, iar el va lua masuri. Pt Alex, are dreptul sa anuleze in calitate de comandant al politiei locale.

  3. acuma fara suparare…asta este o mizerie de stire. nu vad cu ce a suparat-o robu pe jurnalista cu pricina si nu vad nici un fel de limbaj exagerat. totusi…ar trebui sa criticati eventualele furaciuni sau incompetente nu sa loviti continu intrun om chiar si fara motiv. acest articol m-a dezamagit si ma convinge ca voi ca ziar reprezentati un alt interes si nicidecum interesul nostru, al cetatenilor. rusinos…

  4. ieri am vazut 2 comunitari cum se plimbau prin centru si nu au amendat proprietarii teraselor pt ca s-au extins mai mult decit platesc. situatia este generala.

  5. Cam dati in d-nul Robu din orice pozitie. Pacat ca presa in general nu face decat sa strice imaginea celor care ne reprzinta. Traim in Timisoara si majoritatea suntem nascuti aici si nu sunt obisnuiti cu astfel de cancan-uri. Scrieti si lucrurile pozitive: Poli in liga 1, alte proiecte care sunt in desfasurare. Asa am fost crescuti, intr-un mediu frumos, va rugam nu-l stricati cu stiri de 2 lei.

    • Robu? nu este demn de-a ocupa locul de primar in TIMISOARA! ziaristi sunt sinceri si scriu ceea ce vad, nu fac stiri dupa ureche domnule. In afara de fotbal , mai stie ceva? il doare in dos de lume. I-as pune un palmier in cap sa-i tina umbra ca are ameteli saracu … JOS CU ACEST PRIMAR! nu e bun de nimic!

  6. Bai fratilor, poza e geniala. Felicitari fotografului. A surprins perfect isteria din capul lui Robu. Asta e, de fapt, actualul primar Robu Nicolae.

  7. Intram zilnic de placere pe pressalert, insa dupa stirea asta chiar ma voi gandi de doua ori daca are rost sa mai revin. Respectiva reportera de pe opiniatimisoarei nu merita nici macar atata atentie cat i se acorda zilele acestea, pentru stilul can-can in care scrie, deci chiar nu inteleg de ce ii luati ei apararea cand a scris articolul pe baza unui zvon.

  8. se tot pling clonele lui robu ca nu mai intra pe opinia dusmanilor… ma intreb unde o sa intre? care este ziarul sluga al lui robu? care este ziarul unde poate sa stearga ce nu ii convine, cum face pe cartea cu moace?

  9. Nu iese foc fara fum! nu poate nimeni acuza daca nu exista dovezi! dar iarasi spun: ROBU nu ne face cinste si nu merita sa ocupe acel scaun in primarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.