S-a încheiat sondajul cu artiștii care vor cânta de Ziua Timișoarei. Vezi...

S-a încheiat sondajul cu artiștii care vor cânta de Ziua Timișoarei. Vezi cine a ieșit câștigător

3
DISTRIBUIȚI

 TIMISOARA01

În urmă cu puțin timp, primarul Timișoarei anunța că lansa, pe site-ul primăriei, un sondaj cu tema ce artiști să-i încânte pe timișoreni de Ziua orașului. Chestionarul a fost încheiat, iar câșitgătorii nu sunt o surpriză pentru nimeni. Primii trei clasați, în topul preferințelor timișorenilor, sunt Smiley, Vank şi Grasu XXL. ”Artiştii pop vor umple piaţa. Nu aduc ei un plus în competiţia noastră pentru candidatura de capitală europeană, dar asemenea acţiuni trebuiesc făcute”, a spus Diaconu.


Viceprimarul a detaliat programul manifestărilor. „Ziua Timişoarei e un eveniment de divertisment. Care pe lângă lista cu artişti pop conţine şi reprezentaţii de teatru de stradă, festivalul Blues pentru Timişoara şi altele. Vor fi promovate busturi noi pe Aleea Personailtăţilor şi o serie de alte acţiuni. Suntem un oraş tolerant, nu e normal să fim înverşunaţi împotriva muzicii pop. “, a precizat viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu. Timișorenii au putut alege dintre Alb Negru, Alex Velea, Ami, Adreea Bănică, Datina, Delia, Hara, Nico, Puya, Ruby, Sore, Delia Vunk, Andreea Bănică, Ceia, Liviu Hodor, Grasu XXL sau  Nico.

Decizia primarului Nicolae Robu de a desemna printr-un sondaj artiştii care vor cânta la Ziua Timişoarei a iscat o sumedenie de comentarii în rândul muzicienilor locali, care au remarcat printre altele faptul că toţi cei aflaţi pe listă sunt artişti din Bucureşti. Ziua Timișoarei va fi celebrată pe 3 august.

 

3 COMENTARII

  1. Inteleg ca Smiley si Vunk au foarte multe fane. Dar cine este Grasu XXL???
    Care topul preferintelor timisorenilor? Cati au votat? Aveti prieteni care au votat?…

  2. cel mai reusit show de ziua orasului cred ca a fost cel cu proiectia pe palatul baroc (Bordos.Artworks), Alt show reusit a fost cu buget de criza, cu multi ani inainte, un show pirotehnic tot in piata unirii, pe linga artificii erau „focuri curgatoare” intre stilpii din piata,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.