Şeful PNL Timiş despre ziariştii incomozi: „nişte ciumeţi. Nu valorează doi bani”....

Şeful PNL Timiş despre ziariştii incomozi: „nişte ciumeţi. Nu valorează doi bani”. Vezi părerea sa despre jazz

6
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, nu a evitat, la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, să discute şi despre Jazz TM, care tocmai începea, conform stenogramelor obţinute, în exclusivitate, de PRESSALERT.ro. Primarului le-a explicat colegilor de partid că „am spus încă de la începutul mandatului că Timişoara trebuie să aibă festivaluri ale oraşului, unde să fie atraşi participanşi din ţară, din străinătate şi prin care notorietatea oraşului să crească. Am organizat festivalul la cotele pe care le-am promis atunci, cu participarea unor artişti de cel mai înalt nivel la scară mondială şi ne aşteptăm să fie un succes.


(…) Sper să veniţi la festival, chiar dacă nu sunteţi fan ai muzicii de jazz având în vedere că vor fi artişti de marcă. Merită să participăm de curiozitate. Eu am fost sincer şi am spus că îmi place jazz-ul, dar nu mă dau în vânt după el”. Nicolae Robu s-a arătat deranjat de faptul că jurnaliştii au comentat că la un festival organizat din bani publici se plăteşte pentru a se sta pe scaune. ” Noi ne vedem de treaba noastră. Nu ne pasă ce se scrie, ce se spune. Ne preocupă problemele pe fond. Dacă pe fond reuşim să facem lucruri serioase, lucruri semnificative, veţi vedea că nu o să avem nici o probleă cu electoratul. Asta contează cel mai mult şi nu ce spune unul sau altul despre noi”.

Obsesia sa faţă de presă se manifestă la oricare întâlnire cu activul de partid, săptămâna trecută, într-o altă acţiune a PNL Timiş, Nicolae Robu explicând că „poate tu greşeşti, poate au dreptate să te critice. Problema este cu nişte ciumeţi de genul ăsta. Nu valorează doi bani. Le-am spus ziarişti de terasă”. Nu este pentru prima oară când primarul oraşului unde s-a murit pentru libertatea cuvântului îi  jigneşte pe cei care nu scriu după dictare.

6 COMENTARII

  1. presa si politicienii din Romania (si nu numai) locuiesc toti in aceeasi cocina. asta e o doar o disputa despre cui ii pute mai tare.
    iar noi astialalti multi, cu toate ca aproape toti am prefera sa nu mai puta, stam si ne hlizim satisfacuti ca ne dati niste circ in loc de pita…

  2. Nicolae Robu vorbeste despre jurnalistii care nu-i canta in struna exact cum vorbeste Traian Basescu. Este trist, foarte trist. Atitudinea lui dovedeste ca in perioada in care a fost rector nimeni nu a cracnit in fata lui, indiferent ce prostii sau gogomanii a debitat (deh, probabil pentru ca la el erau si painea, si cutitul…) – deoarece nu cred ca a inceput sa o ia pe aratura abia dupa ce a devenit primar.
    „Nu ne pasă ce se scrie, ce se spune.” Pana la urma, si Robu este exact ca orice alt politician roman de mana a doua sau a a treia. Daca tin eu bine minte, nici lui Boc nu i-a pasat de mass media….

  3. Domnule Bota, e mult prea evidenta pozitia asta pe care-o promovezi si crede-ma ca le faci un mare deserviciu si fratilor Cristescu!
    Deci tot ce face viceprimarul Stoia e de bine, ca doar e promovat de Bega Grup, iar tot ce face Robu si ai sai, daca nu e de rau , macar e insignifiant !
    Excesul asta de zel dauneaza intotdeauna!

  4. Nu am votat niciodata USL, PSD, PNL…etc, dar ziarul asta a ajuns un jeg. Se vede de la o posta cum scrieti pe bani fara a respecta deontologia jurnalistica. Un om care isi pierde demnitatea nu valoreaza 2 bani. Toti cei care activati aici la pressalert in frunte cu Bota nu valorati 2 bani. Aici are dreptate Robu. Ce faceti voi nu e presa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.