Spectator la Jazz TM: Privitorii din zona VIP, ridicați în picioare în...

Spectator la Jazz TM: Privitorii din zona VIP, ridicați în picioare în numele egalității GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2022139779">

16_resize

Un adevărat exemplu pentru cum ar fi trebuit să arate celelate două seri ale JazzTm – aşa a fost cea de-a treia zi a festivalului.  Cu toată că în jurul orelor 19 – 20 zona era pe departe de a fi plină, lucrurile s-au schimbat radical la ora 21. Mii de timişoreni au luat cu asalt Piaţa Victoriei  ca să o asculte pe Macy Gray.  Iar cântăreaţa nu s-a dezminţit, a strânit ropote de aplauze şi a făcut ordine la zona VIP.  „Eu stau în picioare, ei stau în picioare, doar voi staţi jos. Ştiu că sunteţi speciali, dar haideţi să ne ridicăm”, i-a apostrofat cântăreaţa pe cei din zona VIP, care au lăsat la o parte fiţele şi  au urmat ordinele întocmai.

Însă atmosfera  a fost una  încinsă încă dinaintea urcării artistei pe scenă. Dincolo de reprezentaţiile artiştilor, mai de voie mai de nevoie şi edilul şef Nicolae Robu s-a văzut nevoit să se manifeste.  Ajuns în faţa camerelor de luat vederi, înaintea concertului lui Gray, Robu a mărturisit pentu jurnalişti că este foarte mulţumit de festival. „Cred că sunt în asentimentul tuturor miilor şi miilor de participanţi să afirm că a fost o reuşită totală”. Întrebat câţi oameni crede că au luat parte la spectacol, edilul şef a estimat că dacă ar fi să numărăm şi trecătorii, circa 22.000 de mii oameni s-au bucurat de muzica de calitate.

Scăpat de camerele de luat vederi, primarul a încercat să se întoarcă la scaunul său, însă a fost strigat din marginea gardului de nişte oameni ai străzii, e drept curaţi şi bine îmbrăcaţi. După ce i-au spus că l-au votat, tinerii s-au lăudat că l-au văzut la terasă cu soţia şi că le-a plăcut spectacolul, întrebând dacă mai cumpăra tramvaie.  Încercând să iasă neşifonat din discuţie, primarul le-a spus „vă mulţumesc şi acum urmează momentul cel mai frumos”.  Nu a făcut însă un pas în spate, că una din  tinerele de la gard l-a atenţionat. „Sunteţi primarul? Ar trebui să faceţi mai multe pentru oamenii străzii”. Zâmbind, Robu a explicat „facem. Îi ajutăm cu tot ce putem” şi s-a întors grăbit la locul său.  Reamarcabil fost faptul că edilul şef s-a abţinut să urce pe scenă  pentru a le vorbi timişorenilor, asta deşi la începutul mandatului era prezent mai peste tot şi lua cuvântul la evenimente cu care primăria nu avea mare legătură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.