7 COMENTARII

  1. Am o propunere pentru domnul STOIA – aruncăm toți nevoiașii în stradă, apoi concesionăm pe termen nelimitat toate locuințele sociale din Timișoara și din împrejurimi către firma fraților Cristescu, demolăm blocurile în cauză și am scăpat de toate grijile!!! Ce opinie aveți?

  2. De data asta Stoia are dreptate. Nu este admisibil ca unii sa fie intretinuti 100% de ceilalti, nu este admisibil sa se accepte acumularea de datorii.

  3. de ce se numesc „blocuri sociale”?nu sunt pentru persoane cu venituri aproape inexistente?cum sunt sprijiniti oamenii aia?D-le „timisorean”,ma tem ca aveti dreptate!Rusine Stoia!Nu pot nici sa te numesc domn!Sper ca Dumnezeu sa te lumineze!

  4. d-le Stoia ,domnia ta ai semna un contract in conditiile in care ,in caz de neintelegeri ti se ingradeste dreptul la justitie?De ancheta sociala ai auzit domnia ta?Nu crezi ca oamenii care intradevar nu pot sa isi achite intretinerea in celebrele” locuinte sociale” trebuie sprijiniti?

  5. Asta e cumva viceprimarul PSD? Curat protectie sociala, domnule Stoia. Sa va fie rusine, bai pesedistilor vopsiti! E scandaloasa afirmatia septuagenarului dar sigur ca nimeni nu va reactiona. Ce legatura are PSD cu stanga ? Nici una!

  6. Ce politica social demodata mai e si asta domnule viceprimar ? Sunteti sclavul perfect care are varsta potrivită pentru a face orice fără sa-i fie teama ca va trai suficient ca sa răspundă penal sau moral

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.