Timişorenii care au făcut show la festivalul Peninsula GALERIE FOTO

Timişorenii care au făcut show la festivalul Peninsula GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-844706335">

persona4

Cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Peninsula, eveniment desfăşurat în weekendul trecut în Pădurea Făget, de lângă Cluj – Napoca, a avut parte şi de o serie de recitaluri susţinute de formaţii timişorene.

Cele patru trupe din Timişoara care au cântat pe scena Gambrinus Rock Stage au fost Persona, Rubik’s Cube, Methadone Skies şi Nomega.  Aceştia din urmă au postat dealtfel o poză inedită pe pagina de Facebook a formaţiei, în care şi-au arătat din plin nonconformismul care îi caracterizează. Trupa care a luat naştere la sfârşitul anului 2010 în oraşul nostru acoperă genuri ca stoner, sludge, psychedelic şi noise rock. Şi a susţinut la începutul acestei luni şi un concert în Serbia. Recent, muzicienii au oferit fanilor un E.P. înregistrat live în cadrul apariţiei lor de anul trecut de la Padina Fest. Methadone Skies au editat albumul Explosions Of The Sun în luna septembrie a anului 2010, iar anul trecut muzicienii au lansat materialul discografic Enter The Void. Timişorenii de la Rubik’s Cube au lansat în luna mai a acestui an primul lor E.P. care poartă numele de Everything’s A Race, iar muzica lor este descrisă ca fiind psychedelic, shoegaze şi pop. Persona a luat naştere în anul 2003 şi a editat albumul de debut „Suburbia Afterlife“ acum trei ani. Ediţia din acest an a festivalului Peninsula a avut parte de recitaluri şi seturi susţinute Paul Kalkbrenner,  Alborosie Utah Jazz & Stamina MC,  Lemon Bucket Orkestra, Acapella WindSingers, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Benga, Camo&Krooked feat. MC Youthstar, The Sweet Life Society, Ska-P sau Marky Ramone’s Blitzkrieg.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.