Timişorenii de la Sebastian Spanache Trio, concert acasă şi turneu internaţional

Timişorenii de la Sebastian Spanache Trio, concert acasă şi turneu internaţional

0
DISTRIBUIȚI

sstrio

Grupul timișorean Sebastian Spanache Trio are parte de o perioadă plină de activitate, evenimentele susţinute de ei cu ocazia promovării albumului de debut Humanized urmând să includă şi un turneu internaţional, programat pentru luna septembrie a acestui an.

Timişorenii vor susţine sâmbătă, 3 august, un concert la Casa Artelor -Galeria Pygmalion(str. Episcop Augustin Pacha nr.8). Concertul va începe la ora 20.30, după vernisajul expoziţiei de sculptură ”Sculptura azi 4 discursuri”. Sebastian Spanache (pian), Csaba Santa (contrabas) şi Radu Pieloiu (tobe) vor încânta audiența cu piese de pe proaspătul lansat album numit “Humanized”, dar şi cu piese care vor fi incluse pe următorul material discografic. Cei trei muzicieni au avut o primă jumătate de an plină de activitate, cu numeroase participări în festivaluri importante din țară și străinătate, cum ar fi Jazz Showcase – Palatul Culturii Budapesta, Arcub Open Air – București sau JazzTM – Timișoara, dar şi apariții televizate în cadrul unor emisiuni importante de cultură, cum ar fi Garantat 100%, una dintre cele două apariţii în cadrul acestei emisiuni urmând să se difuzeze în luna Septembrie.

Însă, de departe, cel mai important lucru pe care l-au realizat până acum cei trei artiști, este producerea și lansarea primului disc oficial, care a avut parte şi de un turneu naţional, turneu care s-a terminat cu un concert la Filarmonica Banatul Timișoara.


Albumul se poate comanda online, în variantă fizică sau digitală, de pe www.sebastianspanache.com, urmând ca la sfârşitul acestei verii să poată fi găsit şi în librării. La începutul lunii septembrie, SSTrio va pleca în primul lor turneu (central/est) european, turneu de promovare a aceluiaşi disc, incluzând oraşe din ţări ca Polonia, Slovacia sau Ungaria.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.