Timişorenii de la The Case susţin un concert la festivalul Route 68...

Timişorenii de la The Case susţin un concert la festivalul Route 68 SummerFest

3
DISTRIBUIȚI

thecase

Formaţia timişoreană The Case a fost invitată să susţină un recital în cadrul celui mai important festival de muzică din vestul României, Route 68 SummerFest, care va avea loc în complexul de agrement Gurasada, situat pe Valea Mureşului.

Evenimentul va avea parte de recitaluri cu Vama, Alternosfera, Şuie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock şi Castor 604, în perioada 26 – 27 iulie.


Formaţia timişoreană The Case s-a înfiinţat acum doi ani şi aduce un nou sound pe piaţa muzicală românească, îmbinând diverse curente de rock alternativ, atât noi, cât şi clasice, şi este alcătuită din Alfred Ciprian Paroş (Freddy) – lead vocal, chitară ritm, Andrei Cimpean – clapă, backing vocals, Adrian Istodorescu (James) – chitară solo, Gabriel Barina – chitară bass şi Sebastian Brebu (Sebs) – tobe. În cadrul evenimentului desfăşurat la Gurasada Park va avea loc şi prima ediţie a competiţiei de ciclism Route68 Bike Marathon. Gurasada Park este cel mai mare parc de aventuri, escaladă şi ciclism din vestul României. Situat pe Valea Mureşului, pe DN7/E68 în dreptul comunei Gurasada, complexul de agrement pune la dispoziţia vizitatorilor o întreagă serie de activităţi sportive, întinse pe 22 de hectare de pădure: tiroliana şi escaladă, tir cu arcul sau dirt park. Preţul biletelor pentru festival este de 35 de lei pe zi sau 50 lei pentru abonamentele de două zile, cu campare inclusă.

 

 

3 COMENTARII

  1. Foarte interesanta stirea, precum si descrierea „Formaţia timişoreană The Case s-a înfiinţat acum doi ani şi aduce un nou sound pe piaţa muzicală românească, îmbinând diverse curente de rock alternativ, atât noi, cât şi clasice”. Festival de tot rahatul, trupe si organizare pe masura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.