Un inconştient fără permis a intrat cu BMW-ul pe contrasens în sensul...

Un inconştient fără permis a intrat cu BMW-ul pe contrasens în sensul giratoriului de pe Calea Aradului. Vezi urmările accidentului

2
DISTRIBUIȚI
accident aradului 1
BMW-ul a intrat pe contrasens, dar din fericire o catastrofă a fost evitată

Pasagerii unui Peugeout au avut parte, astăzi după amiază, de o experienţă terifiantă după ce s-au trezit, în sensul giratoriu de la ieşirea din Timişoara pe Calea Aradului, că pe contrasens un BMW vine glonţ spre ei. Şoferiţa nu a mai apucat decât să tragă puţin de volan şi să evite impactul frontal, BMW-ul lovind în zona roţii din stânga faţă. Imediat după impact, doi dintre pasagerii din BMW au ieşit din maşină şi au luat-o la fugă peste şosea, făcându-se nevăzuţi. Asta în timp ce şoferul, Lucian Todea, de 40 de ani, din Giroc, a rămas în urmă.


A încercat şi el să se facă discret nevăzut, urcând pe iarba din sensul giratoriu.  Nu a putut să o ia la fugă pentru că era lovit la picior şi a fost întors din drum de ceilalţi şoferi care s-au oprit să acorde ajutor victimelor din Peugeout.

accident aradului 2
Șoferul BMW-ului la scurt timp după ce a provocat accidentul

 

Din fericire, copilul şi cei trei adulţi au scăpat cu răni relativ uşoare, dar băiatul a fost șocat de incident, plângând minute-n șir. „Nu ştiu drumul. M-am încurcat. Nu am actele la mine. Nu ştiu de ce au fugit cei doi”, a susţinut şoferul BMW-ului, înmatriculat în Germania. În urma testării, alcoolemia ambilor şoferi a fost zero. Explicaţia pentru intrarea pe contrasens în sensul giratoriu a primit o explicaţie în momentul în care agenţii de la Poliţia Rutieră l-au verificat în baza de date – Todea nu avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

2 COMENTARII

  1. Acum citiva ani m-am trezit in acel sens giratoriu ca un pensionar senil in loc sa faca sensul giratoriu a luat-o „prima la dreapta”, pe scurtatura. Noroc ca a venit incet si ca nici eu nu aveam viteza plus ca banda 1 era libera si am avut loc sa ma feresc de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.