Un nou sondaj al primarului: timișorenii aleg artiștii care vor cânta la...

Un nou sondaj al primarului: timișorenii aleg artiștii care vor cânta la Ziua Orașului. Inna nu este pe listă

5
DISTRIBUIȚI

nicolae robu hartii

Primarul Nicolae Robu a găsit soluția pentru a mulțumi tineretul din oraș, de Ziua Timișoarei, „asta pentru ca în acest an să fim în rezonanţă cu aşteptările timişorenilor”. Anul trecut nu au fost puțini cei care au comentat legat de faptul că artista Inna a fost remunerată cu 15.000 de euro pentru a cânta la zilele orașului, deși banii au fost donați până la urmă Centrului de copii de la Buziaș.


Anul acesta municipalitatatea le dă timișorenilor șansa să aleagă cine va urca pe scenă de ziua lor.  Pe pagina primăriei a fost postat un sondaj, iar cetățenii sunt chemați să aleagă dintre Alb Negru, Alex Velea, Ami, Adreea Bănică, Datina, Delia, Hara, Nico, Puya, Ruby, Sore, Delia Vunk, Andreea Bănică, Ceia, Liviu Hodor, Grasu XXL sau  Nico. De menționat că pe listă se află numai artiști români, pentru că spune primarul „cred că sunt suficient de buni ca să dea satisfacţie”. Deși momentan nu se cunosc detalii organizatorice, precum durata festivității sau numărul de artiști invitați, bugetul pentru întregul eveniment nu va fi mai mare de 300.000 de lei.  Ziua Timișoarei se celebrează pe 3 august.

5 COMENTARII

  1. Eu nu vad pe lista de artisti nici un timisorean, nici o formatie locala. Daca chiar nu sunt timisoreni pe lista, mi se pare o prostie.
    Pe de alta parte, pentru mine niciun nume de pe lista asta nu inseamna nimic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.