Un scandal între două clanuri s-a lăsat cu bolovani smulși din trotuar,...

Un scandal între două clanuri s-a lăsat cu bolovani smulși din trotuar, geamuri sparte și copii răniți

0
DISTRIBUIȚI

mascat spate

Un scandal care risca să escaladeze a izbucnit în această seară în apropiere de Catedrala Ortodoxă din cartierul Muncitoresc, din Reșița. Aproximativ 15 persoane aproape că s-au luat la încăierare după ce un grup s-a înființat la o casă din zonă și a început să arunce cu bolovani scoși chiar din trotuar. Au reușit să spargă luneta unei mașini parcate și ferestrele casei. Doi copii, care se aflau înăuntru, au fost răniți cu cioburile căzute. Un locatar a sunat speriat la 112 și i-a anunțat pe polițiști că pe stradă la el are loc o încăierare, spunând chiar că certăreții au săbii și pistoale.


Reprezentanții IPJ Caraș-Severin au trimis la fața locului un echipaj de jandarmi și unul de polițiști de la Municipiu și au constatat că participanții la scandal se înarmaseră doar cu pietre. După ce i-au calmat pe scandalagii, polițiștii au dus cinci persoane la secție, care sunt acum audiați. Copiii răniți au fost transportați la spital, însă medicii care i-au îngrijit au decis să nu-i interneze având în vedere că rănile nu erau grave. “Am deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere în acest caz. Conflictul a fost în stradă”, ne-a declarat comisarul șef Dinu Nicorici, din cadrul IPJ Caraș-Severin. Motivele pentru care a izbucnit altercația sunt deocamdată necunoscute.

În urmă cu câteva luni, un scandal de amploare a izbucnit tot la Reșița, pe Dealul Crucii, acolo unde două clanuri de interlopi s-au luat la harță, iar scandalul s-a lăsat cu internări la spital și geamuri sparte. După perchezițiile din locuințele celor implicați în scandal, polițiștii au descoperit, într-unul din calculatoarele confiscate, fotografii cu Cornel Băjăiu, șeful Poliției Reșița, chefuind alături de interlopul Şafar Komnyes Ocsi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.