Universitatea timișoreană care nu va putea organiza admitere. Vezi motivul

Universitatea timișoreană care nu va putea organiza admitere. Vezi motivul

0
DISTRIBUIȚI

students_laptop

Fundaţia Universitară „Milenium” din Timişoara se numără printre cele şase instituţii de învăţământ superior din România care nu vor mai avea voie să organizeze amitere începând cu anul universitar 2013 – 2014, a anunţat, astăzi, Mihnea Costoiu, ministrul pentru Învăţământul Superior, potrivit Mediafax.


Universitatea particulară timişoreană  va intra în lichidare pentru toate programele de studii de licenţă pentru că are în structura sa un program de studii universitare de licenţă autorizat în anul 2004, iar până în acest moment nu a mai făcut nicio solicitare de evaluare. Totodată, şi Universitatea „Mihai Eminescu” din Timişoara a intrat în vizorul ministerului, alături de alte trei universităţi din ţară, după ce au fost sesizate mai multe nereguli.

Ministrul Mihnea Costoiu le atrage atenţia absolvenţilor de liceu care vor să se înscrie la universitate, să verifice dacă porgramul de studii pentru care optează este autorizat provizoriu sau acreditat. În total, în acest an, 183 de specializări din 37 de instituţii de învăţământ superior din ţară vor intra în lichidare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.