Urmărire cu focuri de armă a unor tineri care au vrut să...

Urmărire cu focuri de armă a unor tineri care au vrut să spargă un magazin

6
DISTRIBUIȚI

pistol 2

Doi tineri sunt audiați acum de polițiști după ce, noaptea trecută, au încercat să intre într-un magazin de pe strada Dâmbovița din Timișoara.


Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 2.00, când polițiștii de la Secția 3 au fost sesizați că mai multe persoane încearcă să spargă intrarea într-un magazin.  Când au ajuns acolo, au văzut patru tineri „la treabă”. După ce au dat cu ochii de polițiști, hoții ghinioniști au luat-o la fugă în toate părțile. Ei au reușit să taie două din cele trei lacăte, însă nu au apucat să intre. Polițiștii i-au urmărit. Pe unul dintre ei l-au prins pe intrarea Petalelor, iar pe al doilea l-au ajuns pe strada Lacului. Cum acesta nu a vrut să se oprească, oamenii legii au tras un foc de avertisment în aer. Abia atunci tânărul s-a oprit. Acum cei doi sunt audiați și li s-au întocmit dosare penale pentru tentativă de furt. Polițiștii îi caută în continuare pe ceilalți doi participanți la aventura de noaptea trecută.

6 COMENTARII

  1. Puscaria va mananca ma baieti… Ma refer la politisti, bineinteles. Sa dispuna inspectorul sef o cercetare prealabila pt a se analiza in ce imprejurari s-a folosit armamentul din dotare. Asta daca nu preia cazul procuratura, pt ca in acest caz se suspenda cercetarea prealabila pana la finalizarea cercetarii penale.

  2. Prietene, citeste legea nr. 17/ 2.04.1996 privind regimul armelor de foc si al munitiilor. Art. 47 – Persoanele care sunt dotate cu arme de foc pot face uz de arma, pentru indeplinirea atributiilor de serviciu sau
    a misiunilor militare, in urmatoarele situatii:

    * lit. d) – pentru imobilizarea infractorilor care, dupa savarsirea unor infractiuni, incearca sa fuga;

  3. @Vanatorul de recompense-dupa vastele tale cunostinte ,pe care le afisezi pe aici pot trage o singura concluzie !esti politist !dar…este un impostor local care nu ai nici o treaba cu Politia Romana.

  4. Lumea vorbește …
    Polițiștii știu cum să folosească armamentul.
    Bravo băieți!!! Nimeni nu are ce sa va facă pt
    ca ați acționat legal. Cat despre cunoscători ca în primul comentariu trăiesc săracii în vremuri de mult apuse.
    Cu cât infractorii se tem mai mult de voi cu atât mai respectați sunteți.
    Felicitari polițiștilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.