Victor Crivoi s-a impus în trei seturi cu cehul Dusan Lojda, pe...

Victor Crivoi s-a impus în trei seturi cu cehul Dusan Lojda, pe un fundal sonor de şantier

0
DISTRIBUIȚI

HANESCU VS CRIVOI06

Victor Crivoi a avut un meci dificil în primul tur la BRD Timişoara Challenger cu Dusan Lojda, adjudecat de român cu 4-6, 6-4 şi 6-0. Crivoi, cotat al 17-lea favorit al turneului şi clasat pe poziţia 234 în clasamentul ATP, a tras din greu două ore cu cehul Lojda, favoritul 21 şi clasat pe 258 în clasamentul mondial. Munca tenismenilor a fost îngreunată şi de lucrările din faţa bazei sportive Electrica, deoarece au fost nevoiţi să joace în zgomot de picamere şi cu un excavator aproape deasupra capului.

Victor Crivoi a jucat destul de slab în primul set. Lojda a făcut un break de 2-1 şi apoi a condus primul set până la final. Românul şi-a mai revenit în setul al doilea, deşi a continuat să facă greşeli neforţate. Crivoi a avut 5-2, dar adversarul s-a apropiat la 5-4, pentru ca setul să se termine 6-4 după un break al tenismenului născut la Bucureşti.


În al treilea set Victor Crivoi a dominat clar jocul. Mâine, românul va juca în turul doi cu austriacul Bernhard Linzer, venit din calificări. Linzer l-a învins astăzi pe favoritul numărul 7, tunisianul Malek Jaziri.

Victor Crivoi a spus că a fost deranjat de zgomotul lucrărilor care se fac la spaţiul verde din faţa bazei sportive Electrica. Românul este la a treia victorie în meciurile cu Lojda. „Da, am câştigat a treia oară cu el, dar după ce am pierdut primul set. Prima dată l-am învins în două seturi, undeva la altitudine, dar aici lui îi place, joacă destul de bine. Condiţiile de joc nu sunt deloc uşoare, avem zgomotul din spate, este foarte greu să te concentrezi pe partea aceea, mai ales când pierzi două puncte. Cred că adversarul a obosit pe final de meci şi atunci am profitat de anumite puncte-cheie. Până acum nu am mai jucat în asemenea condiţii. O singură dată am jucat undeva unde trecea un tren la trei minute. Dar o iau ca pe o provocare şi încerc să mă concentrez. Linzer e un jucător care este pe val, a câştigat şi el un turneu futures. Nu joacă rău deoc dacă a câştigat cu Jaziri, favoritul numărul 7, un jucător destul de talentat. Dar voi încerca să îmi iau şansele ca şi astăzi. Sper ca publicul să fie în număr mai mare şi să câştig”, a declarat Victor Crivoi după prima victorie la BRD Timişoara Challenger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.