Viitorul centru al Finanţelor Publice din regiunea Vest va fi la Deva....

Viitorul centru al Finanţelor Publice din regiunea Vest va fi la Deva. Ce spune liderul sindicatului lucrătorilor fiscali din Timiș UPDATE Declarația lui Robu

4
DISTRIBUIȚI

Directia-Fiscala-a-Municipiului-Timisoara-7

O decizie cel puțin ciudată a devenit cunoscută astăzi, și anume că Guvernul a hotărât ca viitorul centru al Direcției fiscale a regiunii de Vest să fie la Deva, și nu la Timișoara. Contactat de PRESSALERT.ro, liderul sindicatului lucrătorilor fiscali din Timiș, Adrian Găvruță, a declarat că astăzi a aflat această veste, care nu-l bucură deloc. “Se pare că decizia este deja luată. Săptămâna viitoare vom lua în discuție în cadrul sindicatului acest lucru și vom analiza ce măsuri o să luăm”, a spus Găvruță.

UPDATE  PNL Timiș a decis să ia poziție în cazul veștii că direcția fiscală a regiunii va fi la Deva.


Într-un comunicat, șeful liberalilor Nicolae Robu arată toate avantajele Timișoarei ca pol de dezvoltare a regiunii vestice, argumente care vorbesc în favoarea păstrării aici a unei instituții importante. „Fără a avea la această oră confirmarea oficială că informaţia este validă”, Robu enumeră atuurile orașului:

1. În Regiunea de Vest, municipiul Timişoara şi judeţul Timiş în ansamblul său reprezintă, în plan economic, de departe, polul de forţă al Regiunii, ocupând, de altfel, poziţia numărul 1 şi la nivel naţional, între toate municipiile şi oraşele altele decât capitala, respectiv între toate judeţele, în această privinţă.

2. Numărul contribuabililor din judeţul Timiş reprezintă aproape jumătate din totalul contribuabililor din regiune – mai precis: 46.44% -, în timp ce numărul contribuabililor din celelalte judeţe reprezintă: 22.71% în cazul judeţului Arad,  17.59% în cazul judeţului Hunedoara, 13.26% în cazul judeţului Caraș-Severin.

3. Timişoara este oraşul cel mai la îndemâna majorităţii covârşitoare a locuitorilor regiunii, dintre toate reşedinţele celor patru judeţe ce constituie regiunea.

4. Timişoara dispune de spaţii adecvate, de dotare şi de tot ce mai este necesar pentru buna funcţionare a viitoarei Direcţii.

5. După orice criteriu raţional s-ar lua decizia, Timişoara n-are cum să poată fi devansată de niciun municipiu din Regiune, cu tot respectul pentru toate municipiile regiunii, ca, de altfel, şi pentru celelalte localităţi.

Deși recunoaște că subiectul este deocamdată difuz, șeful PNL Timiș spune că are încredere că alianța de la guvernare va stabili „drept sediu al viitoarei Direcţii Regionale a Finanţelor Publice pentru Regiunea de Vest municipiul Timişoara”.

4 COMENTARII

  1. Personajul dubios care se afla in spatele acestei masinatiuni este imbarligatorul sef de le PNL dan-radu rusanu, mare fruntas penelist din Hunedoara, si nasu’ lu’ finu’ daniel chitoiu, cu regret inca ministrul finantelor. Cat despre motive, gurile rele spun ca nasu’ rusanu are o amanta, sefa de serviciu la finante Deva, care urma sa-si piarda postul in eventualitatea ca Regiunea Fiscala s-ar fi stabilit la Timisoara. Asa ca, la rugaminitile fierbinti ale amantei liberalul rusanu ar fi cedat, gasind miraculoasa solutie a pastrarii amantei in functie prin mutarea sediului Regionalei la Deva, simplu ca buna ziua!

  2. hei ziaristii lui peste …documentati-va inainte sa scrieti prostii ; deoarece Directia Fiscala este o institutie in subordinea Primariei Timisoara,iar Directia Regionala a Finantelor Publice este cu totul alta institutie si este in subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala 🙁

  3. si ce sa faca acolo la deva un oras de 60000 de locuitori?…….sau care sunt interesele mari ascunse?de ce nu le zic pe alea la popor sa vedem si noi toti astia care suntem bagati in seama mumai cand mergem cu stampila la vot……o tara de kkt………

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.