Weekend cu Burning Table, Blazzaj, Persona şi Puya

Weekend cu Burning Table, Blazzaj, Persona şi Puya

0
DISTRIBUIȚI

blazzaj 009

ASTĂZI. În clubul Cucaracha, de la ora 21.00, are loc un concert cu Blues Doctors, iar la El Che, de la aceeaşi oră, se desfăşoară un concert caritabil de jazz. La clubul Rost va avea loc o seară acustică cu Racz Y Gore, iar de la ora 22.00 se deschide La Căpiţe, cu concert Burning Table şi DJ K-lu. La Le Sinema Summer e Dancers Night – Pool Party, la Molly Malone are loc un party cu Ben Boognar, la Porkys e No Stress Student Night, la Porto Arte, de la ora 21.00, se desfăşoară un concert acustic cu Călin Bârcean (5 lei), la River Deck e Meet you at River Deck – party cu DJ Westman, la Toniq Bar e party cu Vali Florea, iar la Van Graph K Fe, de la ora 19.00, are loc Outbreak Vibes.

VINERI. La JazzClub BioFresh, de la ora 21.00, are loc un concert cu Vera Ciocan (voce), Toni Kuhn (keyboards), Johnny Bota (contrabas) şi Puba Hromadka (baterie), la Tam Tam, de la ora 20.00, e Contact the neighbours party by Kamifuzzy.


La Bunker are loc Blurred Nights Of Summer, la Café De Paris, de la ora 21.45 e fashion şi party sub genericul Moonlight by Josephine & Joey Figueora, la D’Arc Club e Party in D’ Arc, la Daos Club Headbang Party, iar la El Che se desfăşoară Revolutionary Friday. La Heaven Pool and Lounge e petrecere specială cu Jose Maria Ramon (Ibiza Global Radio), la La Căpiţe, de la ora 22.00 e concert Persona şi Party cu Ben Boognar, la Molly Malone e Social Monster Friday, la Ros e petrecere cu Omu cu butoane, iar la Toniq Bar e Friday Party with DJ Jo.

SÂMBĂTĂ. La Heaven Outdoor sub genericul Every Saturday Has A Story are loc o petrecere cu invitatul special Joey Figueroa (Chicago, Barcelona), la Le Sinema Summer Club, de la ora 23.30, e concert Puya, iar la La Căpiţe, de la ora 22.00 e concert Blazzaj şi party DJ Goju. La Bunker e OMFG Party Hard, la D’ Arc Club Saturday Party, la El Che e Saturday on the Rocks with DJ Kuky, la Molly Malone e Molly Goes Jolly, la Rost are loc Reservoir Songs with KJK and Whitepoint. La Văliug, la Ponton Casa Baraj e petrecere cu Bruce Hill (Blue Merlin – Ibiza) şi tot aici, la Bamboo Outdoore petrecere cu Vali Bărbulescu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.