Weekend cu Macy Gray la Jazz TM, Mihai Mărgineanu și petreceri electro...

Weekend cu Macy Gray la Jazz TM, Mihai Mărgineanu și petreceri electro open air

1
DISTRIBUIȚI

macygray5

ASTĂZI. La terasa Docks, de la ora 20.00, are loc un concert cu trei microfoane de argint, Kindlein Silver Microphones (15 lei), la Porto Arte de la aceeaşi oră e concert Călin Bârcean, iar în Piaţa Operei, de la ora 21.00, e concert Bega Blues Band şi Filarmonica Banatul, în deschiderea festivalului Jazz TM. Amatorii de petreceri au parte de Disco Survivors la Club D’arc, Thursday Party la El Che, Student Crazy Night – Be Famous For Your Birthday la Heaven Outdoor, Dancers Night – Pool Party la Le Sinema Summer, Party with Ben Boognar la Molly Mallone. La Porkys, de la ora 22.00, are loc No Stress Student Night, la River Deck, de la ora 23.00, se desfăşoară Meet you at River Deck, iar la Toniq Bar, de la aceeaşi oră e Party with DJ Vali Florea.

VINERI. La Daos Club, de la ora 20.00, are loc un Pre Event Fân Fest, cu concerte Implant pentru Refuz, Faceplant şi Methadone Skies, la JazzClub BioFresh, de la ora 21.00, e concert Brazilian Summer Night, cu Gabriela Costa şi Ion Dorobanţu, iar la Parcul dendrologic de la km 6, DN69 direcţia Timişoara – Arad, de la ora 22.00 începe Nightlong în Pădurea Fermecată.


În Piaţa Operei, de la ora 19.00, are loc Jazz TM Festival (concerte cu Sebastian Spanache Trio, Hidden Orchestra şi Richard Bona), iar la Heaven Pool and Lounge, de la ora 23.00, e concert Mihai Mărgineanu şi banda lui. Petrecăreţii se pot delecta cu Summer Vibes Party la Bunker, Friday Party în D’ Arc Club, Revolutionary Friday în El Che, Weekend Sessions mixed by DJ Epocs la Jazzissimo Lounge, R and B Fever Party la No Name, Greek Party la Reno Club & Lounge şi de Friday Party with DJ Jo la Toniq Bar.

SÂMBĂTĂ. În Piaţa Operei, de la ora 19.00, e Festival Jazz TM (concerte cu Mario & The Teachers, Manu Delago Handmade şi Kurt Elling), la Le Sinema Summer e concert Alex Velea, iar la Văliug, Ponton Casa Baraj, de la ora 22.00, e Birthday celebration of DJ Optick. De la ora 22.30 la Jazz Office are loc un concert cu Jazz Impresions, iar la Parcul dendrologic de la km 6, DN69 direcţia Timisoara – Arad continuă Nightlong în Pădurea Fermecată. Pentru petrecăreţi, la Bunker e OMFG Party Hard, la Daos Club e Hanging around Party, la D’ Arc Club e  Saturday Party, la El Che e Saturday on the Rocks with DJ Kuky, la Heaven Outdoor are loc Every Saturday Has A Story, la Hooters Pub e Retro Party, iar la Taine distracţia se desfăşoară sub genericul Saturday Party.

DUMINICĂ. În Piaţa Operei, de la ora 19.00, e ultima zi a Festivalui  Jazz TM, ce curpinde concerte cu Iordache, Ilhan Ersahin Istanbul Sessions şi David Murray Infinity Quartet featuring Macy Gray.

1 COMENTARIU

  1. Stupid, cretin si nesimtit e ca au blocat intrarea/iesirea de pe strada PIETONALA Marasesti desi ar fi putut foarte simplu sa lase un culoar de 2 metri pe langa hotel Timisoara pe unde sa poata trece contribabuinul fraier care plateste taxe si impozite.
    Dar…vedetele nu se pot amesteca cu multimea si trebuie sa aiba culoar exclusiv din hotelul cristescu la scena. Norocul nostru ca nu sunt cazati la Continental sau cine stie pe unde….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.