Află pe ce fel de muzică nu știe Nicolae Robu să danseze

Află pe ce fel de muzică nu știe Nicolae Robu să danseze

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitara

Numărul lucrurilor pe care primarul Nicolae Robu nu le stăpâneşte a crescut la două.  La începutul lunii mai primarul povestea că a trebuit să treacă la Iphone pe motiv că vechiul telefon se comuta pe mut la simpla atingere cu lobul urechii şi astfel se trezea vorbind singur.  Tot atunci Robu se plângea legat de Iphone-ul pe care a spus că îl avea de multă vreme, dar nu l-a folosit că  „mă plictisesc apăsând pe scroll până să găsesc un număr de telefon”.


Ieri seară, prezent la spectacolul din Piaţa Victoriei, primarul a avut o discuţie relaxată cu presa, în cadrul căreia a mărturisit că mai este un lucru pe care nu îl stăpâneşte. Robu a povestit că încă de când a intrat în PNL la partid s-au făcut multe petreceri la care a observat că tinerii nu numai că gustă acest gen muzical, dar ştiu să şi danseze. „Mă uitam la ei şi mă întrebam cum de ştiu să danseze deşi sunt atât de tineri. Eu am crescut la ţară, dar nu ştiu să dansez”.  Apoi, edilul şef a completat că chiar şi aşa iubeşte muzica populară.

1 COMENTARIU

  1. voi probabil va asteptati sa nu citeasca nimeni textele voastre de aia scrieti doar prostii. ieri in Piata Victoriei nu a fost muzica populara ci blues, populara a fost in Parcul Rozelor. probabil v-a emotionat primaru de nu mai stiti sa scrieti. ce nu stie sa dansesze pana la urma populara sau blues? de parca ar interesa pe cineva. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.