Amical cu iz de scandal între CH Poli și sârbii de la...

Amical cu iz de scandal între CH Poli și sârbii de la Radnicki

0
DISTRIBUIȚI

amical handbal_08

CH Poli a jucat în această după-amiază al doilea amical cu Radnicki Kragujevac, echipă pregătită de fostul antrenor al Timişoarei, Nedeljko Vuckovic. Meciul s-a terminat 24-24, faţă de 25-24 ieri, dar lucrurile au degenerat serios pe final. Deşi era vorba doar de un meci amical, jucătorilor nu le-a lipsit mult până să se ia la bătaie.

CH Poli a condus cu 4-1 în debutul partidei, dar apoi au urmat 11 minute fără gol pentru alb-violeţi. Zarko Petkovic şi Irakli Chikovani, două dintre întăririle importante din această vară, nu au făcut mare lucru, ceea ce le-a permis sârbilor să se distanţeze. Până la pauză, scorul a devenit 9-10 pentru Radnicki. În prima jumătate a reprizei a doua Poli a pierdut din nou controlul jocului, pentru ca apoi pe final să revină la 19-20. A fost apoi rândul sârbilor să treacă la trei goluri avans, iar bănăţenii au restabilit egalitatea pe final, în dublă superioritate numerică. Timişorenii au primit un time-out în ultimul minut, deşi Denis Kaftin făcuse paşi, ceea ce înseamnă că posesia era la sârbi.


Nedeljko Vuckovic s-a enervat, tipic pentru firea vulcanică a sârbului, iar Mrakic şi pivotul sârbilor s-au împins, ceea ce a dus la scandal. Echipele s-au strâns la colţul terenului, dar situaţia s-a calmat în cele din urmă. Rusul Kaftin a fost cel mai bun marcator, cu 7 goluri, urmat de Gabriel Daninfel, 4 goluri, Andrei Lela şi Alexandru Ursu, 3 reușite fiecare.

Constantin Ştefan a remarcat că echipa are în continuare probleme la finalizare. „Probabil dorinţa de victorie a aprins spiritele pe finalul de meci. Cunoaştem temperamentul sârbilor, care nu vor să piardă indiferent unde joacă. Am disputat două meciuri cu o echipă arţăgoasă, cu o apărare agresivă, care sunt convins că ne sunt de folos. Consider că atitudinea pe care au avut-o băieţii în ultimele 15 minute, revenind de la patru goluri, a fost bună. Asta înseamnă că suntem pregătiţi din punct de vedere fizic, ne mai rămâne să ne îmbunătăţim finalizarea, pentru că am avut din nou foarte multe ratări din situaţii clare. E o hibă a noastră, pe care sperăm să o putem repara”, a declarat Constantin Ştefan după joc.

Fostul tehnician al lui Poli a zis că bănăţenii au probleme deoarece nu au rezerve la fel de bune ca titularii. „Sunt nemulţumit, pentru că am condus cu 5 goluri şi nu am câştigat, e o problemă. La Poli, cred că există o problemă la nivelul rezervelor, nu prea poţi juca doar cu şapte jucători. Să vedem cum vor rezista, eu le urez multă baftă. Eu cred că Poli poate prinde locul 6 în sezonul viitor”, a declarat Vuckovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.