Anunţul categoric al primarului Timişoarei legat de ACS Poli cu câteva ore...

Anunţul categoric al primarului Timişoarei legat de ACS Poli cu câteva ore înainte de un nou meci în Liga 1. Vezi ce răspuns aşteaptă

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu poli

Cu câteva ore de un nou joc în prima Ligă a ACS Poli, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat un nou mesaj pe Facebook cu titlul „Fiţi liniştiţi, dragi polişti: Poli nu va fi înstrăinată nimănui şi pt nici o sumă câtă vreme voi eu primar !!!”. Robu a anunţat că, ieri, s-a întâlnit cu cei de la Alexandrion care ar fi dorit să devină acţionari majoritari ai clubului,

„Am explicat reprezentanţilor Alexandrion care este organizarea juridică a clubului, situaţia financiară, succesul la public -suntem pe primul loc pe ţară nu numai la puncte şi la golgheteri, ci şi ca nr de spectatori în tribune (20 mii cu Dinamo si 8 mii cu Gaz Metan)-, care ne sunt obiectivele, ce lot de jucători avem, cum stăm cu Centrul de Copii si Juniori, în ce formulă şi cu cât minimal am dori să vină alături de noi şi investitori privaţi, etc, etc.
Am punctat că ACS Poli nu este şi nu va fi de vânzare, noi dorind ca ea sa rămâna echipa parteneriatului Primărie, Consiliu Judeţean, Universitate, echipa Banatului, în definitiv, continuatoare a fenomenului fotbalistic istoric Politehnica, atât de iubit in Banat.
Reprezentanţii Alexandrion ne-au făcut cunoscute aprecierea pt ce-am reuşit să realizam şi intenţiile foarte serioase de implicare consistentă în viaţa Clubului.


Dorinţa iniţială a Alexandrion a fost să devină acţionar majoritar la echipă dar, reprezentanţii cu care am discutat nu au respins nici formula propusă de mine, de implicare prin sponsorizare. Atâta tot că doresc să o mai analizeze sub toate aspectele, înaintea luării unei decizii.Indiferent care va fi aceasta decizie, HAI POLI ! DIN SUFLET !!!”, a scris Robu pe contul său de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Poate se gaseste cineva care sa ma lamureasca si pe mine: exista vreo tara in Uniunea Europeana in care o echipa de fotbal de liga I apartine autoritatilor locale???
    Inca o intrebare: chair nu are municipalitatea timisoreana ce sa faca cu banii (pentru trotuare, pentru carosabil, pentru evenimnente culturale, pentru camine de batrani, pentru camine pentru oamenii strazii etc.) de isi permite sa arunce o suma uriasa pe o echipa de fotbal???

    • CORECT ! bani aruncati aiurea ! maimutoiu’ asta sa caute investitor,sponsori adevarati,oameni potent financiar,ca se ca*ca pe el de liberal ce e !

  2. Parerea mea:de ce sa nu se vanda strutocamila Poli?pt orgoliul unui primar ?!o prostie atat acest primar(mea culpa!-si eu lam votat si-mi pare rau) cat si aceasta echipa!Nu reprezinta Timisoara !In cel mai fericit caz reprezinta Recasul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.