Așteptările ACS Poli de la meciul cu Gaz Metan Mediaș

Așteptările ACS Poli de la meciul cu Gaz Metan Mediaș

0
DISTRIBUIȚI
POLI DINAMO LA FINAL11_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

ACS Poli joacă luni contra celor de la Gaz Metan Mediaş, o echipă care nu a acumulat niciun punct în primele două etape ale Ligii I. Miza jocului cu medieşenii este ca echipa să reuşească să rămână la fel de concentrată ca şi în jocurile cu Dinamo şi CFR Cluj acum, în faţa unui adversar mult mai slab cotat. Deocamdată, debutul lui Nicolas Gorobsov se va lăsa cel mai probabil încă aşteptat, întrucât mijlocaşul mai are de recuperat la capitolul pregătire fizică.

Vali Velcea spune că Mediaşul nu este o echipă de neglijat chiar dacă în vara aceasta au bifat doar la capitolul plecări, nu şi la sosiri. „Luni, la ora 19.00, vom întâlni o echipă bună a campionatului Ligii I, cu un antrenor din nou val, tânăr şi în formare (n.r. Marius Dulca), care chiar dacă a făcut transferuri în această vară doar cu plecări, veţi vedea că va spune mult în acest campionat. Este o echipă bună, o echipă unită, care are de-a lungul timpului stabilitate. Personal, îmi doresc să asigurăm o continuitate a rezultatelor bune în acest start de campionat. Mai doresc să arătăm de la meci la meci o echipă mai cu experienţă şi mai matură din punct de vedere sportiv, pentru a putea să rezolvăm orice situaţie apărută în timpul unui joc. Din cele două meciuri cu Dinamo şi CFR Cluj, echipa a arătat un potenţial fizic, psihic, chiar şi tehnico-tactic, cu mici greşeli, bun, un potenţial care ne dă dreptul să sperăm pe mai departe, pe măsura aşteptărilor cetăţenilor şi suporterilor Timişoarei”, a declarat Vali Velcea despre adversarul de luni.

Gaz Metan Mediaş a avut un start mai slab de campionat, cu două înfrângeri contra nou-promovatelor de la Săgeata Năvodari şi FC Botoşani, echipele venite din Seria de Est.


Din actuala echipă de la ACS Poli, fundaşul stânga Marko Marovic a mai evoluat la Mediaş şi spune că îşi doreşte să câştige contra fostei sale echipei. „Fiecare joc este dificil în felul lui, ne aşteaptă un adversar foarte serios. Ei au nişte rezultate mai puţin bune în acest început de campionat, dar să nu uităm că le-au lipsit cinci jucători suspendaţi. Gaz Metan este o echipă mai slabă ca anul trecut, prin plecarea anumitor jucători ca Eric şi Astafei, dar noi trebuie să ne concetrăm maxim cum am făcut cu Dinamo şi CFR. Sperăm că publicul va veni ca la jocul cu Dinamo şi va fi al doisprezecelea jucător şi că ne va conduce spre victorie. Încă o dată aş vrea să le mulţumesc pentru atmosfera foarte frumoasă şi pentru sprijinul de la meciul cu Dinamo. Ca orice jucător care pleacă de la o echipă, normal că vreau să câştig contra fostei formaţii la care am evoluat. Am foarte mulţi prieteni la Mediaş, Zarko Marcovic şi Jasmin Trtovac, dar pe teren vreau să îi înving”, a declarat Marovic. Fundaşul sârb a luat deja două cartonaşe galbene în primele două etape din Liga I, dar spune că acest lucru nu îl va face să fie mai prudent în apărare. „Voi juca la fel a până acum, asta e situaţia în fotbal, apar cartonaşe, am luat două cartonaşe galbene, poate s-au acordat mai riguros decât era cazul, dar poate în următorul meci nu voi mai încasa niciunul”, a completat sârbul.

Întăririle mai au de aşteptat

Clubul a rezolvat ieri contractul cu Eduard Pap. Tânărul portar va fi singura „întărire” deocamdată pentru Velcea, întrucât Nicolas Gorobsov nu este încă pregătit fizic şi nici Souleyman Keita nu stă foarte bine la acest capitol. Transferul nigerianului Tony pare să fie de domeniul trecutului. „Ieri am vorbit cu impresarul lui, care nu mai ştia nimic de el”, a declarat managerul Călin Rosenblum.  În aceste condiţii, atacantul Julien Dragomir şi mijlocaş stânga Isaac Junior sunt încă în teste, iar Călin Rosenblum a spus că se negociază pentru un vârf de atac şi un fundaş central. „Negociem pentru doi jucători, un vârf de atac şi un fundaş central, dar nu mai vrem să dăm nume, pentru că la alţi jucători au intrat alţi agenţi pe fir şi au căzut transferurile”, a declarat Rosenblum. Meciul cu Gaz Metan Mediaş va începe luni seara la ora 19.00.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.