ASU Poli, victorie în ultimul amical. Ce au scandat suporterii la final

ASU Poli, victorie în ultimul amical. Ce au scandat suporterii la final

0
DISTRIBUIȚI

PAUL CODREA ASU

ASU Poli a câştigat cu 4-3 meciul amical cu OFC Kikinda, formaţie de Liga a III-a din Banatul sârbesc. Acest joc a fost ultimul test pentru echipa suporterilor înainte de startul Ligii a IV-a. Echipa antrenată de Paul Codrea fost invitată în Liga a IV-a datorită retragerii echipelor din acest eşalon.

Scorul a  fost deschis de fosta glorie polistă Titi Varga, care a marcat în minutul 6 din lovitură liberă. Până la pauză, sârbii au marcat de trei ori prin Malinovic, minutul 29 din lovitură liberă, Miladinov în minutul 40 dintr-un şut de la distanţă şi Misic pe finalul primei reprize. În repriza a doua, ASU Poli a egalat prin Făgeţan în minutul 63 şi în urma unui penalti transformat de Tiberiu Popoviciu. Apoi, poliştii au intrat în avantaj graţei golului lui Oberşterescu, care a marcat cu capul. Deşi Stadionul „Ştiinţa” nu a fost plin, suporterii au făcut din nou atmosferă. La final, fanii din grupările ultra au scandat de câteva ori „Kosovo e Serbia” pentru oaspeţii de la Kikinda. Antrenorul Paul Codrea spune că jocul a fost un test util înainte de începerea Ligii a IV-a.


„Nu e bine că au fost întoarceri de scor, noi am fost în avantaj, ei au recuperat foarte bine, au înscris nişte goluri foarte frumoase, dar şi pe o lipsă poate de concentrare şi de greşeli în apărare ale noastre. Dar mă interesa atitudinea, care 20 de minute a fost bună, 25 de minute în prima repriză a fost dezastruoasă, i-am şi certat la pauză. Repriza a doua, cu multe schimbări, am reuşit să recuperez rezultatul şi asta e foarte bine. Acest joc ne-a ajutat pentru că am întâlnit o echipă bună, care ne-a pus probleme.”, a precizat Codrea.

ASU Poli va începe meciurile din Liga a IV-a săptămâna viitoare cu o deplasare la Arsenal Făget. Obiectivul echipei este de a promova dup acest sezon în Liga a III-a, iar pentru asta trebuie să termine pe primul loc în Liga a IV-a Timiş şi să treacă de barajul de accedere în Liga a III-a, unde vor întâlni o campioană a unui judeţ din regiune. Paul Codrea este încrezător că îi poate duce pe alb-violeţi în eşalonul al treilea afiliat la FRF. „Eu zică că 80-90%, echipa e pregătită, mai avem o săptămână de lucru intens, e bine că s-a clarificat şi situaţia noastră, că jucăm în Divizia D (n.r. Liga a IV-a), că tot aşteptam. Acum vom şti că să facem. Nu am mai evoluat în campionatul Divizie D aşa că nu ştiu, dar e un campionat oricum mai puternic decât cel din „Judeţ” (n.r. Liga a V-a). Cu siguranţă vom avea şi noi problemele noastre, vom întâlni echipe care ne vor înfrânge, dar eu zic că suntem una dintre echipele candidate la promovare. Ghiroda a terminat pe locul 2 anul trecut, ei sunt principalii favoriţi la promovare, dar eu zic că ne-am întărit şi am demonstrat în meciul amical direct că le putem face faţă”, a completat Codrea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.