Bacalaureat de toamnă 2013: elevii dau piept cu Matematica şi Istoria UPDATE...

Bacalaureat de toamnă 2013: elevii dau piept cu Matematica şi Istoria UPDATE Câți au fost prinși cu „copiuțe hi-tech”

0
DISTRIBUIȚI

rezultate bac 2014

Peste 1.600 de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş care nu au obţinut note de trecere în prima sesiune a examenului de Bacalaureat sau nu s-au prezentat susțin astăzi proba la Matematică şi Istorie. Este proba obligatorie a profilului care le-a dat cele mai multe bătăi de cap liceenilor în luna iulie.


1.424 de candidaţi speră că vor obţine o notă de trecere la Matematică, iar alţi 180 de absolvenţi de liceu își testează cunoștințele la Istorie. Examenele au loc în cinci centre de evaluare din Timişoara şi unul din Lugoj. Potrivit Ministerului Educaţiei, elevii de la profilele real, tehnologic, militar şi pedagogic vor da examen la Matematică, iar cei de la profilul uman şi filiera vocaţională vor susţine examen scris la Istorie.

Vineri, 30 august, are loc ultima probă a sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat, proba la alegere a profilului şi specializării. Primele rezultate parţiale vor fi afişate pe 2 septembrie, între 3 şi 4 septembrie se depun contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 5 septembrie.

UPDATE 1 Cinci elevi au fost eliminați pentru că au fost prinși în timp ce încercau să copieze cu ajutorul telefoanelor mobile. De asemenea, în total 377 de elevi au lipsit de la cele două probe obligatorii de astăzi în Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.