BC Timişoara a câştigat la scor primul amical cu sârbii de la...

BC Timişoara a câştigat la scor primul amical cu sârbii de la Zitiste

0
DISTRIBUIȚI

BCT ASESOFT JUNIORI15_resize

„Leii” din Banat au jucat marţi seara primul meci de verificare în noua formulă de echipă antrenată de Tudor Costescu. Alb-violeţii au jucat cu Sveti Dorde Zitiste în Serbia şi au câştigat cu 90-52. De menţionat că adversarul este o echipă de liga a treia sârbească.

Tudor Costescu a început jocul în formula Zlatko Jovanovic, Vladimir Panic, Anthony Lee-Ingram, Vaidotas Volkus şi Aleksandar Radulovic.


Pe parcurs au intrat şi ceilalţi jucători care au făcut deplasarea, George Toth fiind accidentat la mână şi menajat Pe sferturi, scorul meciului a fost 18-13, 26-10, 27-12, 19-17 pentru BC Timişoara. Cea mai mare diferenţă s-a înregistrat în minutul 34, la scorul de 80-39 pentru alb-violeţi. Cel mai bun marcator a fost pivotul muntenegrean Aleksandar Radulovic, cu 26 de puncte şi 15 recuperări. Lituanianul Vaidotas Volkus a dat 20 de puncte şi a mai bifat 4 recuperări, Vladimir Panic a marcat 10 puncte, iar Flavius Lăpuşte 9. Antrenorul Tudor Costescu a părut nemulţumit de prestaţia echipei la primul joc amical, chiar dacă adversarul venea dintr-un eşalon inferior, fie chiar şi campionatul mai puternic al Serbiei. „A fost util acest prim test, pentru că reușim să vedem unde suntem în momentul ăsta și suntem foarte departe de locul unde ne dorim să fim. Dacă ar începe campionatul în momentul acesta, am avea probleme foarte mari, dar bine că mai avem o lună la dispoziție și foarte multe meciuri. De altfel, așa ne-am și programat să lucrăm, pe termen lung, pentru a suda cât mai bine echipa”, a declarat Costescu. Un test mai relevant pentru „lei” va avea loc vineri de la ora României 19, la Vrşeţ, cu prim-divizionara din Banatul sârbesc, fosta Hemofarm. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.