Blaga prevestește excluderea Elenei Udrea din PD-L: „ipocrizia nu poate fi dusă...

Blaga prevestește excluderea Elenei Udrea din PD-L: „ipocrizia nu poate fi dusă la maximum”

1
DISTRIBUIȚI

udrea 31

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări privind atitudinea Elenei Udrea, că „nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid” şi a adăugat că lucrurile vor fi clarificate destul de repede, pentru că „ipocrizia nu poate fi dusă la maximum”.

Întrebat înainte de şedinţa BPN al PDL în legătură cu faptul că vicepreşedintele PDL Cezar Preda a spus că Elena Udrea are o atitudine duplicitară, Vasile Blaga a răspuns: „Eu cred că nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid”.

Blaga a adăugat că, până la urmă, lucrurile vor fi clarificate „destul de repede”, precizând că va fi o şedinţă a Colegiului Director al PDL la Baia Mare.

„Cine este în PDL va trebui să muncească la acest partid ca să-şi atingă obiectivele”, a spus Blaga.

Întrebat dacă îi va cere Elenei Udrea să aleagă, Blaga a răspuns: „Toate la timpul lor, pentru că ipocrizia nu poate fi dusă la maximum”.

„Ca să fie foarte clar: toţi colegii vor trebui să aibă o poziţie tranşantă.


Ce doresc în viaţă: în PDL urmărind obţinerea de către acest partid a obiectivelor pe care şi le propune sau în PDL încercând să coaguleze oameni spre alte zone ca partidul să nu-şi poată atinge la un moment dat obiectivele. Lucrurile acestea trebuie lămurite, deocamdată nu mă pronunţ, dar lucrurile trebuie lămurite”, a adăugat Vasile Blaga.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, la RFI, că ţine de Elena Udrea să iasă din duplicitate şi să decidă dacă rămâne în PDL sau pleacă la Mişcarea Populară, arătând că Udrea nu este previzibilă şi că este important să se limpezească apele, pentru că oamenilor nu le plac duplicitarii.

„Nu mă gândesc să plec din PDL, mă gândesc să contribui la unitatea dreptei, să încerc să sprijin ca PDL, Partidul Mişcarea Populară, Forţa Civică, PNŢCD, de ce nu şi PNL când va fi dat afară de la guvernare să construiască un pol politic puternic care să se lupte cu PSD”, a declarat Elena Udrea, vineri seară, la Realitatea TV.

Ea a spus că toate formaţiunile din opoziţie – PDL, PMP, FC, PNŢCD – trebuie să creeze un proiect unic opozant la USL în acest moment, iar când PNL va fi dat afară de la guvernare şi Crin Antonescu schimbat din fruntea partidului se poate face o alianţă inclusiv cu PNL care să aibă candidat comun la alegerile prezidenţiale din 2014.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.