Pesedistul Bojin îi ameninţă pe consilierii judeţeni pedelişti că-i pârăşte la şeful...

Pesedistul Bojin îi ameninţă pe consilierii judeţeni pedelişti că-i pârăşte la şeful lor Ostaficiuc. Vezi ce l-a enervat

7
DISTRIBUIȚI

titu bojin serios

Scântei şi ameninţări astăzi în plenul Consiliului Judeţean Timiş unde s-au votat sumele pentru rectificarea bugetară.  Şeful consilierilor PDL Tiberiu Lelescu l-a avertizat pe Bojin că  din total de 5.800.000 de lei au fost alocate 23 de procente către primăriile PDL şi 77% către primăriile USL.  Pedelistul şi-a expus viziunea legat de modul în care s-au distribuit banii.  „Având anumite simpatii pe criteriul pupăturilor pe care le aveţi cu primarii aţi mai adus la unii cinci mii”, a acuzat Lelescu.


Asta în vreme ce Bojin a încuviinţat că este „corect. (…)  După cifre nu am făcut o socoată , dar  trebuie să apreciem că facem o rectificare pozitivă. 75 – 80 din judeţele din ţara românească nu fac niciun fel de rectificări”. După alte câteva contre bugetul a fost suspus la vot, iar pedeliştii au dat vot negativ.  Bojin a izbucnit şi a ameninţat că va lua legătura cu conducerea partidului pentru a se plânge că pedeliştii sabotează toate proiectele importante. Bunele relații între Constantin Ostaficiuc, șeful PDL Timiș, și pesedistul șef Titu Bojin sunt de notorietate, fiecare protejându-l pe celălalt când a fost la putere. Şeful CJT  a conchis că dacă situaţia continuă „considerăm că există o majoritate în CJT şi de aici înainte o să vă ignorăm”.

7 COMENTARII

  1. Modul in care au fost impartiti banii la sedinta ordinara a CJ Timis de astazi este o RUSINE marca USL! Singurul criteriu care a contat pt USL-isti a fost influenta primarilor USL la Tatucu Bojin. Ce vina au oamenii din localitatile cu primari PD-L o stie doar Tatucu! Promisiunile USL din campania electorala se scufunda in mizeria tipic socialista care a pus stapanire pe Timis si Romania! Timisul nu merita o conducere socialist-comunista! Rusine consilierilor judeteni USL.

  2. Ma mira ca nimeni nu isi aminteste cei 8 ani de „domnie” ai PDL cand aproape toti banii din buget mergeau catre primariile cu primari din PDL. Atunci nu se facea la fel? Mi se pare normal sa primeasca toate comunele si orasele bani, cele care au nevoie. Dar asa se mai balanseaza situatia, dupa ce au tot pompat milioane in primariile PDL, ani de zile.

  3. Este falsa povestea cu cei 8 ani de ,,domnie,, PDL intrucat majoritatea in CJ Timis o aveau consilierii PSD si PNL, deci banii mergeau echitabil in cei 8 ani cat a fost Ostaficiuc presedinte. Ceea ce se intampla astazi este repet o rusine de tip comunist/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.