Bojin se întâlnește cu Șova ca să-i ceară bani pentru Centura Sud....

Bojin se întâlnește cu Șova ca să-i ceară bani pentru Centura Sud. Ce variante propune pentru accesul pe autostradă

0
DISTRIBUIȚI

autostrada

Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, se va întâlni în cel mult 48 de ore cu ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, ca să-l convingă să aloce fonduri pentru continuarea lucrărilor la Centura Sud.


Anunţul a fost făcut astăzi de Titu Bojin în plenul CJ Timiş, care a răspuns unei interpelări lansate de un consilier judeţean. Preşedintele CJ Timiş a afirmat că „se fac presiuni pentru continuarea lucrărilor la Centura Sud şi încercăm să găsim cea mai bună soluţie pentru facilitarea accesului la autostradă. În acest sens, suntem în discuţii cu Primăria Timişoara, Giroc şi Sînmihai ca să vedem cum putem continua lucrările la centură”.  Titu Bojin a adăugat că Dan Şova i-a promis că vor continua lucrările şi în acest sens are de gând să-i solicite ministrului Marilor Proiecte să aloce cel puţin suma necesară pentru achiziţii.

De asemenea, reprezentanţii CJ Timiş încearcă să găsească soluţii de acces la autostradă. „Există două propuneri, una este cea de la nodul rutier de la Sânandrei, se propune un drum de acces către autostradă. Cea de-a doua este de realizare a unei şosele de ocolire la Dumbrăviţa. Va trebui să alegem, fie Sânandrei, fie Dumbrăviţa. Până la primăvară va trebui să avem o viziune. De asemenea, pregătim proiectul cu şoseaua spre aeroport cu patru benzi, legătura cu centura”, a mai explicat Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.