Bomba-sexy Bianca Jurcă: „În acest moment fac exact ce-mi place, televiziune şi...

Bomba-sexy Bianca Jurcă: „În acest moment fac exact ce-mi place, televiziune şi muzică“. Ascultă noua melodie a vedetei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

biancajurcapressalert

Absolventa Facultăţii de Drept din Timişoara, ex – fotomodelul Bianca Jurcă, a lansat o nouă melodie care poartă numele de Caliente, care se vrea a fi o piesă exclusiv de club, după ce primul ei single a fost „din dragoste“.

De-a lungul anilor, Bianca Jurcă a câştigat numeroase concursuri de frumuseţe, a lucrat pentru celebra casă de modă John Casablanca’s Milano, precum şi pentru alţi designeri cunoscuţi, şi a fost implicată şi în politică, fiind secretara fostului ministru al agriculturii Valeriu Tabără.


După ce a fost protagonista videoclipului melodiei Dalinda a lui Alex Mica, Bianca şi-a dat seama că îi place să apară pe sticlă, motiv pentru care a urmat cursurile Intact Media Academy, dorindu-şi foarte mult o carieră în televiziune. După ce în luna aprilie a acestui an a lansat prima ei piesă numită „De ce“, recent ea a scos încă un single. „Piesa Caliente am făcut-o special pentru club. Vreau să o aduc în cluburile în care merg. Prima mea piesă a fost prea lentă şi nu prea a prins foarte mult, decât în rândul celor îndrăgostiţi. Noua melodie va avea şi videoclip, dar nu acum pentru că nu am timp, mă aflu în Antalya la filmări“, ne-a dezvăluit Bianca Jurcă. În ceea ce priveşte Timişoara, bomba sexy recunoaşte că vine cu mare plăcere pentru familia ei şi că în momentul actual face exact ceea ce îi place. „În Timişoara vin doar pentru familia pe care o iubesc enorm. În acest moment fac exact ceea ce îmi place, televiziune şi muzică“, a adăugat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.