Campionii vor să răpună „zimbrii” de la Baia Mare şi în deplasare

Campionii vor să răpună „zimbrii” de la Baia Mare şi în deplasare

0
DISTRIBUIȚI

rcm -faru constanta08_resize

RCM UVT Timişoara joacă sâmbătă al cincilea meci din play-off, cu CSM Ştiinţa Baia Mare, vicecampionii de anul trecut şi câştigătorii Cupei României. Timişorenii sunt neînvinşi în meciurile din play-off şi doresc să continue parcursul pozitiv şi cu o victorie de orgoliu cu maramureşenii lui Eugen Apjok.

Anul acesta, Timişoara şi Baia Mare s-au întâlnit de trei ori şi galben-albaştrii au obţinut două victorii şi un egal. În prima etapă jucătă de elevii lui Chester Williams în acest sezon, timişorenii au ieşit victorioşi din noroi cu 12-10, pentru ca în retur meciul să se termine 18-18 la Baia Mare. În play-off, a fost din nou rândul Banatului la victorie, cu categoricul 26-6 din 10 august, ce-i drept, într-o partidă din care băimărenilor le-au lipsit jucători de bază din linia de trei sferturi.


Egalul din retur încă „apasă” în amintirea timişorenilor. „Ultima oară am fost extrem de aproape de a învinge Baia Mare pe teren propriu, dar am reusit doar o remiză. Încă de pe atunci ne-am promis ca, o dată întorși în Maramureș, să câștigăm. Ne dorim victoria, din voința de a ne arăta valoarea, ne dorim victoria din orgoliu bănățean, probabil. Ne dorim victoria pentru noi și pentru voi”, a declarat vicepreşedintele Dan Dinu înainte de meciul de sâmbătă.

Echipa va pleca mâine spre Maramureş, după un prim antrenament al zilei. Pentru acest joc, Chester Williams revine la un lot cu titularii consacraţi. Jody Rose revine titular după două meciuri în care a fost rezervă, iar singura schimbare faţă de formula de bază pentru jocurile tari este în linia a doua, unde Dorin Lazăr i-a luat locul lui Marian Drenceanu. De notat că RCM UVT Timişoara are 19 puncte după primele patru etape din play-off, iar Steaua şi Baia Mare au câte 10 puncte. În aceste condiţii, bănăţenilor le este suficient un singur punct bonus defensiv pentru a termina pe primul loc play-off-ul. Iată echipa probabilă:

Ţăruş, Căpăţână, Pungea, Popârlan, Lazăr, Burcea, Rus, Nabalei, Calafeteanu, Rose, Moala, Kinikinilau, Anesi, Shennan, Fercu. Rezerve: Turashvili, Militaru, Morrison, Bradu, Shamkharadze, Umaga, Tangimana, Mariş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.