Anunțul surpriză făcut de primarul Robu de Ziua Timișoarei. Află ce pregătește

Anunțul surpriză făcut de primarul Robu de Ziua Timișoarei. Află ce pregătește

7
DISTRIBUIȚI

nicolae robu parcul rozelor

Premieră de Ziua Timişoarei – primarul Nicolae Robu nu a ţinut un discurs.  Edilul şef şi-a făcut apariţia la terasa de langă Operă după ora 23 şi a stat discret la masă cu soţia şi fiica sa. În mod uimitor mai marele oraşului a decis să nu continue tradiţia de anul trecut atunci când a urcat pe scenă, fiind alintat „primarul Munky Funky” de cântăreaţa Corina.  Seara a fost un succes şi, conform estimării primarului, 20.000 de timişoreni  au luat cu asalt Piaţa Victoriei pentru a-i asculta pe Sore, Delia, Alex Velea, Andreea Bănică şi Smiley.  Prestaţiile artiştilor au fost la înălţime, însă gurile rele s-au plâns de show-ul Adreei Bănică, asta pentru că dansatoarele artistei nu numai că au dansat lasciv, dar s-au şi atins în mod indecent, iar mulţi dintre spectatori erau copii.

Legat de scenele indecente pe care nu le-a văzut, primarul a comentat că „rămâne la aprecierea părinţilor unde îşi duc copii.


Per ansamblu am avut parte de recitaluri reuşite şi s-a văzut cât de bine s-au simţit timişorenii”.   Seara nu a fost lipsită de incidente, aproximativ zece copii s-au pierdut de părinţi în îmbulzeala generală. Spre finalul show-ului, Robu a luat o decizie spre binele timişorenilor, comandându-le celor de la RATT să prelungească programul mijlocacelor de transport în comun până la ora unu şi jumătate.  Deşi i s-a promis că nu vor exista probleme, pe liniile de tramvai 4 şi 6 nu s-a circulat.

Primarul a fost în toane  foarte bune în această seară şi nu a fost deranjat de mulţimea de PET-uri lăsate de timişoreni în piaţă. Ba mai mult, deja s-a făcut planul pentru anul viitor. Prezentatorul spectacolului a stabilit şi că în 2014 vor urca pe scenă artistele Antonia şi Andra, asta după ce a făcut un sondaj cu spectatorii. Primarul a mai declarat că nu exclude ca pe scena din Timişoara să urce şi o trupă mare. Mai mult, Robu a dezvăluit că pregăteşte  nou festival, fără a oferi deocamdată detalii.

7 COMENTARII

  1. dom primar,sa faca festivaluri in fatza casei lui,ca noi cei care locuim aproape de aceste concerte,suntem terminatzi,vineri cinci ore de urlete cu bass si tobe,sambata la fel.,asa incat vom face plangere oficiala la primarie ! duminica va fi la fel,plus luni festul de jazz…ne place place muzica dar ascultata altfel..speram ca va fi primul si ultimul fest in Piatza Operei !!

  2. BUN PRIMAR ! :))))))))) Bha ,esti nebun ! flegma asta care a inrosit Piata Operei,penalu’ asta care se misca ca o dama de companie,care vorbeste ca un POPO,el e „PRIMARELE NOSTRU” …cu ce-am gresit !

  3. Deci domnu’ priamr stie deja ce artisti va vrea publicul anul viitor !!!!
    Sa speram ca Antonia si Andra vor mai fi in activitate si in 2014…
    Dupa fotografii, in Piata Victoriei sa fi fost vreo 10 000 de persoane (100 de randuri a cate 100 de persoane) – pur si simplu nu incap mai multe in fata scenei nici daca stau lipite una de alta !
    E bine ca a fost si un spectacol din acesta, pentru ca asta gusta cei mai multi timisoreni.
    Cei carora nu le plac criticile aduse primarului au si alte surse de informare, asa ca nu trebuie bagati in seama – parerea mea 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.