Ce obiectiv au jucătorii de la ACS Poli ca să primească primă

Ce obiectiv au jucătorii de la ACS Poli ca să primească primă

0
DISTRIBUIȚI

nanu acs poli

Fotbaliştii de la ACS Poli au fixat un nou obiectiv pentru următoarele cinci etape din Liga I. Jucătorii vor lua prime din nou dacă vor face 10 puncte în următoarele cinci etape, obiectiv stabilit de conducere pentru fiecare calup de cinci partide de campionat.

Cele 10 puncte luate de ACS Poli după primele patru etape au umplut buzunarele fotbaliştilor bănăţeni. Victoriile cu Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Săgeata Năvodari şi egalul cu CFR Cluj au fost premiate cu sume importante de cei care conduc echipa de pe „Dan Păltinişanu”.


Practic, conducerea lui ACS Poli lucrează cu metoda primelor de obiectiv, adică prime stabilite la calupuri de meciuri, nu după un rezultat cu un adversar anume. La fel se proceda şi în vremea echipei lui Marian Iancu. „Este o motivaţie suplimentară, chiar dacă este o motivaţie de moment”, a spus Vali Velcea despre prime în cadrul conferinţei de presă de dinainte meciului cu FC Braşov. Acum, fotbaliştii intră într-un nou calup de cinci meciuri premiabile. După meciul cu Braşovul, campionatul ia o pauză de trei săptămâni cauzată de programul echipei naţionale. Amânarea etapei a şaptea la cererea lui Victor Piţurcă, ce doreşte să aibă mai mult timp pentru a pregăti meciurile cu Ungaria şi Turcia, uşurează puţin misiunea celor de la ACS Poli. După Braşov, timişorenii aveau o nouă deplasare dificilă la FC Vaslui. În urma amânării etapei următoare, jucătorii de la ACS Poli trebuie să strângă cele 10 puncte în urma confruntărilor cu FC Braşov, cu Viitorul Constanţa de pe teren propriu, cu Steaua la Bucureşti, acasă cu Corona Braşov şi în deplasare la Universitatea Cluj. Cu excepţia Stelei, adversarele par accesibile pentru trupa lui Velcea. În ceea ce priveşte sumele concrete ale primelor jucătorilor, clubul nu doreşte să le comunice oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.