Ce surpriză au avut poliţiştii locali când au vrut să-l amendeze pe...

Ce surpriză au avut poliţiştii locali când au vrut să-l amendeze pe un timişoren care nu şi-a curăţat terenul de lângă spitalul județean

4
DISTRIBUIȚI

spital judetean technocer

Reprezentanţii Primăriei Timişoara habar n-au ce terenuri administrează. Dovada acestui lucru este ultima descoperire făcută de viceprimarul Traian Stoia. În urma unei ieșiri pe teren, viceprimarul Timişoarei a observat că un spaţiu verde din apropiere de Spitalul Judeţean este necurăţat.


Revoltat de ce a descoperit, Traian Stoia i-a ordonat şefului Poliţiei Locale să ia măsuri. „Între Spitalul Judeţean şi Ortopedie există un spaţiu cu buruieni şi i-am spus lui Dorel Cojan «du-te vezi ce-i acolo şi să-i amendaţi pe proprietari». Mă sună după o jumătate de oră şi îmi spune că terenul aparţine Primăriei”, a povestit, ieri, viceprimarul Timişoarei.

Traian Stoia este, însă, de părere că nu poate trage pe nimeni la răspundere pentru că acel teren nu a fost curăţat, iar despre Adrian Bere, şeful Direcţiei de Mediu din cadrul Primăriei Timişoara, ne-a spus ironic că „nu-i Bere vinovat că nu s-a făcut nimic acolo, rolul lui e să coordoneze activitatea Direcţiei de Mediu şi-mi va spune că oamenii sunt de vină, că n-au fost bani. Ştiu că are şapte hectare de teren, dar are şi mai mult dacă iei cât are de tuns şi de greblat în Timişoara”.

4 COMENTARII

  1. hahaha, tot o tin ca ambrozia lui peste, ca nemernicii de samsari imobiliari cumpara terenuri pt revinzare ulterioara si nu se ingrijesc de investitie.

    cine urmareste respectarea legilor de catre primarie? prefectul? pai daca terenul era cu buruieni este obligatoriu ca proprietarul sa fie amendat. ce, primaria este scutita sa respecte legile chiar si data de ei?

  2. Vis-a vis de AEM este savana,vis-a-vis de Lidl stau vreo 10 rromi, f.f.imputiti, care toata ziua fura de la flori pina la calorifere,biciclete din casa scarilor!?!au celulare cu care comunica in timpi optimi,iar spre seara stau la cersit in usa de la Billa,beti si f.f. jegosi!!!Imbarcati si dusi dracului odata din Timisoara,ca ne-am SATURAT!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.