Concert retro – electro de zile mari cu Moonlight Breakfast, la Timişoara

Concert retro – electro de zile mari cu Moonlight Breakfast, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

moonlightbreakfast

După cele două concerte de succes susţinute în oraşul nostru, formaţia Moonlight Breakfast – care şi-a început cariera acum doi ani printr-un recital susţinut în deschiderea concertului Jamiroquai, pe plaja din Mamaia – revine în Timişoara, pentru un spectacol deosebit, programat să se desfăşoare vineri, 30 august , la Heaven Pool.

Printre influenţele celor de la Moonlight Breakfast se numără movie – soundtrack, soul, ballroom jazz-ul anilor 50, tango, mambo, swing şi doo – wop, toate acestea asezonate cu accente pop din zilele noastre.


După aproape 2 ani de succes în România, cei patru membri ai trupei Moonlight Breakfast s-au mutat la începutul acestui an în Viena, unde se pot asculta deja, de ceva vreme, o parte dintre piesele acestora. Moonlight Breakfast şi-a lansat primul album din cariera,“Shout“, în vara anului 2012, la Teatrul de Vară Herastrău din Bucureşti. Trupa este compusă din Bazooka (tobe şi clarinet), Printzu (bass şi chitară electrică), Aditza (chitara, keys şi sampler) si Christie (voce), iar soundul abordat este electro îmbrăcat in nuanţe de soul si funk, “retroelectro”, după cum îl definesc chiar ei.

Formaţia a evoluat în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Vienna şi a susţinut un recital şi în deschiderea concertului Hurts din capitala austriacă. Au mai fost invitaţi să susţină concerte în Rusia şi Slovacia, iar piesa lor No More a fost inclusă pe o compilaţie numită Superfly – We Are 5, alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.