Conflict între viceprimarul Stoia şi directorul Filarmonicii Banatul. Vezi care este motivul

Conflict între viceprimarul Stoia şi directorul Filarmonicii Banatul. Vezi care este motivul

6
DISTRIBUIȚI

stoia si cojocari

Scântei între viceprimarul Traian Stoia şi  Directorul Filamonicii Banatul Ioan Gîrboni şi preşedinte al Fundaţiei Culturale Academica Timişoara.  Stoia a ieşit astăzi în faţa presei cu o serie de informaţii despre activităţile care se desfăşoară în sediul din Piaţa 700 pe care fundaţia l-a avut închiriat legal în 2007 – 2012. Primăria şi fundaţia au semnat un contract de închiriere  pe cinci ani de zile pentru spaţiul din Piaţa 700 cu o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi o grădină de vară de 479 metri pătraţi.  Imediat după semnarea contactului, conform lui Stoia, FACT a cedat spaţiul prin contract decomodat către o societare numită Versatil, care desfăşura acolo activităţi comerciale şi „cultural -sportive care includeau şi o bară”.  Deşi contractul a expirat în anul 2012 spaţiul este încă ocupat de fundaţie, care conform datelor oferite de Stoia ar avea şi datorii de 600.000.000 de lei vechi către municipalitate.


Viceprimarul spune că a discutat cu un executor judecătoresc şi că în curând fundaţia va fi evacuată din spaţiu. De cealaltă parte, preşedintele FACT, Ioan Gîrboni, a declarat că este momentan în vacanţă şi că nu poate comenta spusele lui Stoia întrucât nu are o imagine completă. Totuşi, acesta a explicat că acolo a făcut investiţii are au inclus  curent, gaz, termopane, cablu, schimbarea lemnului şi că vrea să îşi recupereze acei bani în mod amiabil. Mai mult, Gîrboni spune că a făcut recent o adresă către edilul şef Nicolae Robu prin care îi descria complet situaţia acelui spaţiu.

 

6 COMENTARII

  1. Dl.viceprimar Stoia , aveti grija ca poate se supara „lojele” si din randul intai la primarie ajungeti la loja .La altii le-ati marit chiriile si le platesc iar smecherii stau pe gratis ! E corect dl.primar Robu ???

  2. daca tot primiti imprumutul ala pt cofinantare, ati putea sa reabilitati si bucata aia de cetate din piata 700 cu fonduri UE. si reabilitarea ar fi un prilej bun sa ii scoatei afara pina se termina santierul si apoi sa ii „filtrati”,

  3. Stoia se supara pe toata lumea, se razboieste cu toti, se razbuna pe toti si pe cei care vor sa mai faca cate ceva in orasul asta . Ce naiba mai cauta mosul asta cu usor retard in fruntea orasului? Este slab Robu, o spun cu regret, alta explicatie nu am gasit pentru tacutul malc in fata istericalelor lui Stoia .

  4. Cat de penibil sa ajungi tu ca viceprimar care nu ai facut ABSOLUT NIMIC pentru oras , sa te iei de unu ca si Garboni care de bine de rau a facut ceva pt Timisoara ( vezi filarmonica) . Dosarul lui stoia cand apare pe pressalert?

  5. Domnule Coriolan Gârboni, va rog respectuos sa aveti putina… mila (in Postul Sf. Marii) de batraneii gen trainel stoita (cu roza=scleroza in floare) care nu are educatia, cultura si gusturile celor care frecventeaza pentru auditie Filarmonica „Banatul”! Probabil ca in locul cu pricina daca se mancau mititei asortati cu sprit/bere si manele pricepea si semi(sferto)docul de vice(sferto)primar la ce bun este intr-o viitoare Capitala Culturala Europeana un local elegant de cultura – Fundaţia Academică Culturală Timişoara!

  6. Aceasta magarie se va termina in Consiliul Local unde toti consilierii uniti in cuget si-n simtiri in jurul susnumitului il vor pune cu botul pe labe pe Stoia. invitatiile distribuite moca sunt o arma redutabila. Faptul ca datoreaza o caruta de bani e un mic amanunt, doar e de notorietate ca dl Garboni n-a dat nimic la viata lui ci numai a luat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.