Costică Ştefănescu s-a sinucis. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar

Costică Ştefănescu s-a sinucis. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1954957182">

sinucigas 1 p

Fostul fotbalist Costică Ştefănescu a încetat din viaţă, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat că fosta glorie a Universităţii Craiova şi a echipei naţionale s-a aruncat de la etaj.

Costică Ştefănescu suferea de o boală incurabilă.

Cazul sinuciderii fostului fotbalist Costică Ştefănescu a fost preluat de Parchetul Militar, poliţiştii nefiind implicaţi în anchetă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

1 COMENTARIU

  1. Ne-a parasit o legenda a fotbalului romanesc, cuvintele sunt putine, regeretele sunt majore, pocat ca a fost abandonat de fosti colegi, in momente grele, poate cu un sprijin intr-o forma organizata putea fi salvat. Ce sa spunem de autoritati, acestea se preocupa de Cioaba, un „no name”. Rusine acestei generatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.