Cum comentează fanul numărul 1 prima înfrângere a celor de la ACS...

Cum comentează fanul numărul 1 prima înfrângere a celor de la ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI

sageata poli la final05_resize

Primarul Nicolae Robu nu a rămas indiferent la înfrângerea de vineri seară suferită de ACS Poli şi, bine-nţeles, a postat pe Facebook observaţii asupra meciului. Robu a ţinut să încurajeze echipa după primul eşec din acest sezon al Ligii I, dar a şi făcut o analiză a jocului similară celor făcută de antrenori după conferinţele de presă de după meci.

Robu a spus că echipa trebuie să treacă cu demnitate peste acest eşec. „Am pierdut 3 puncte prețioase astăzi, contra FC Botoşani. Şi, desigur, suntem trişti, cu toţii. Cu atât mai mult, cu cât, dincolo de faptul că ne-au înscris un gol superb, botoşenenii n-au arătat chiar nimic. Deşi sunt… pe locul I. Dar, aşa-i în fotbal. Uneori lucrurile îţi ies, alteori nu. Astăzi, noi ne-am pierdut cu firea după acel gol încasat în minutul 17 şi, trebuie să recunoaştem, nu prea ne-a ieşit nimic. Dacă ar fi să vorbim în termeni de dacă, atunci, sigur, am putea să facem diverse dezvoltări.


Dar, ele nu şi-ar avea rostul. Noi trebuie să fim bărbaţi adevăraţi şi să trecem cu demnitate peste acest eşec”, a „disecat” iubitorul de fotbal Robu după meciul de aseară. Primarul a vorbit de precedentul oboeictiv al echipei, de 10 puncte din primele patru etape, atins, însă nu a pomenit nimic de ce s-a stabilit începând cu etapa a cincea. „Până la urmă, unul dintre obiectivele noastre de etapă -obiectiv pt. care am stabilit şi o primă suplimentară, considerând atingerea lui o performanţă !- a fost ca din primele 10 jocuri să scoatem minimum 10 puncte. Şi le-am scos !”, a mai scris Robu pe reţeaua sa preferată de socializare, Facebook.

La o zi după ce a refuzat vânzarea clubului către Alexandrion Group, conform propriilor spuse tot într-o postare pe Facebook, Robu continuă să cheme timişorenii la stadion şi la cumpărarea de abonamente. Nu a lipsit nici o trimite voalată la galeria care merge acum la ASU Poli, iar edilul spune că acum întreg stadionul e galeria. „Haideţi, deci, să mergem mai departe cu încredere în echipa noastră, să o susţinem cumpărându-ne abonamente şi venind la meciuri -şi astăzi prezenţa pe stadion a fost foarte bună, ţinând seamă de sezon !-. Deci: HAI POLI ! P.S. Apreciez faptul că, la final de meci, jucătorii au ţinut fruntea sus şi, cu demnitate, şi-au arătat respectul faţă de spectatori, salutându-i, deopotrivă, pe toți: pe cei de la Peluza Sud, pe cei de la Tribunele 0, 1 şi 2, pe cei de la loje și pe cei din zona VIP. PENTRU CĂ GALERIA NOII POLI ESTE TOT STADIONUL ȘI ASTA AȘA TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ !”, a conchis Robu în postarea sa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.