Cum îi dă Robu peste mâini viceprimarului Stoia pe tema închiderii cluburilor

Cum îi dă Robu peste mâini viceprimarului Stoia pe tema închiderii cluburilor

15
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

Edilul șef  Nicolae Robu lovește din nou de pe plaja din Mamaia, acolo unde este în concediu. Ieri, Robu anunța că achiziționarea de tramvaie nu este o prioritate pentru Timișoara. Astăzi, Robu a postat pe pagina sa de Facebook un sondaj prin care le cere timișorenilor să aprobe măsura luată de viceprimarul Traian Stoia, prin care acesta a decis suspendarea activității cluburilor  D’arc, River Deck,  Insomnia, Le Cinema, Heaven şi Jazzissimo pentru 30 de zile.


Redăm mai jos textul integral postat de edilul șef pe pagina sa de Facebook. “De mai mult timp, un numar de cetateni se plang de zgomotul produs la ore tarzii in noapte de cluburile din vecinatatea locuintelor lor. Pe de alta parte, tinerii Timisoarei necesita locuri de distractie si noi nu avem voie sa fim insensibili la nevoile tinerilor. In plus, cluburile ofera locuri de munca si platesc chirii, taxe si impozite importante la bugetul local.
Pt. a lua decizia corecta in privinta acestor cluburi -permiterea functionarii pe mai departe sau validarea masurii luate de viceprimarul Stoia de inchidere temporara pe 30 zile ca prima sanctiune serioasa pt tulburarea linistii publice-, mi-ar fi util sa va cunosc opiniile. Cluburile in cauza sunt:
1. D’arc
2. River Deck
3. Insomnia
4. Le Cinema
5. Heaven
6. Jazzissimo
Exprimati-va opiniile postand numerele de ordine de mai sus si DA sau NU, dupa caz, astfel:
1. DA / NU
2. DA / NU
3. DA / NU
4. DA / NU
5. DA / NU
6. DA / NU
(DA = permiterea functionarii in continuare;
NU = inchiderea timp de 30 zile)”

 

15 COMENTARII

  1. Domnule Primar Prof.Univ.Dr. Nicolae Robu lasati sa palavrageascu mosulica-trainel (se da si el rechin in paharul de sprit=spitr sanitar cu gheata!!) ca pe vremea tineretii sale erau rugi cu chiuituri si dedicatii (actualuzate azi=manele)! iar el saracutul nu prea le are cu zgomotecile tinerilor! vara nevroza=scleroza se cam accentueaza si pastle compensate nu prea are mosulica-trainel pt.ca medicii sunt si ei in CO (poate tot pe plaja la Mamaia)! daca plaja o va face mai repede mosulica-stoia pe malul Begai poate scapam mai repede de palevragelile lui ca pastilele il vor adormii mai ales daca sunt luate cu sprit si nu o sa mai auda muzica zgomotecilor din oras!!

  2. Nu e cazul ca „fraierii” sa alimenteze un conflict inexistent intre Stoia si Robu. Cum, deasemenea, nu e cazul sa se consulte, pentru orice fleac, populatia( in cazul de fata tinerii, pai de ce?). 30 de zile nu e un capat de lume pentru o suspendare bine programata si reclamata, probabil, tot de populatia care nu mai suporta decibeli exagerati(sau acest segment nu mai conteaza? pai de ce?). Oricum e perioada concediilor si in felul acesta isi mai fac si ei curatenie prin localuri, poate si prin creieri si constata ca ar fi bine sa fie protejati contra decibelilor prea puternici, s.a.m.d.

  3. Eu cred ca Robu si-a dat singur peste maini cu un „SONDAJ IMPORTANT”,asa il numeste.Ca primar,este obligat sa respecte si sa
    aplice legea (…)ordinii si linistii publice(1999,republicata in 2011).Ori,el ce face pe FB? Ii indeamna pe timisoreni sa voteze cu DA/Nu respectarea legii !
    Astept sondaje de maxima importanta cu raspunsuri DA/Nu pentru reinfiintarea magazinelor de etnobotanice,bacalaureat optional ,popularea palmierilor cu maimute gonflabile de culoare violet
    ,care sa stea la meciurile lui Poli in tribuna oficiala.Eu zic ca in cei trei ani de mandat putem depasi usor Caracalul ,unde s-a rasturnat ,candva, o carutza cu…

  4. Din punctul lui de vedere…transportul in comun…poate sa mai astepte….hai s`o ardem pe decibeli…tineri galagiosi…sa nu aberam….Domnule Primar Prof.Univ.Dr. Nicolae Robu…cata pasiune baloasa…incat sa`l numesti asa…Sa nu uitam ca facem doi pasi si la al 3`lea ne uitam in jos sa nu ne impiedicam…si nu de prosti sau beti…impiedicati…Gropi pe sosea…gropi pe trotuar.Ce sa`i doresc acestui…”ins”?…Sa faca ”trotuarul”?

  5. Chiar sinteti penibili.cinr dracu sa il inchida pe iepure cu heaven si zambara cand toti de la politicieni la politisti au mese acolo si beau gratis.nu ne mai aruncati praf in ochi papagalilor

  6. Cu ce au deranjat sau pe cine cluburile mentionate?,….eu cred ca nu au sarit la cap. Poate ,..dupa ce le inchide vin Cristestii si deschid cluburi de arta…..si nu stiu de ce sunt numite de fite..

  7. Ajutati la respectarea legii,dle Robu ! Distractia nu inseamna incalcarea legii si sfidarea majoritatii locuitorilor care,culmea(?!!),vor sa doarma noaptea !
    Ce parere aveti despre o hotarare de consiliu local pt. obligativitatea antifonarii spatiilor pentru cluburile cu program nocturn?

  8. pt. Marius. va face un sondaj si pe aceasta tema………………nu mai lucreaza cu Consiliul Local, va lucra numai cu Consililu Sondaj. Oamenii nu mai conteaza ( cei ce au nevoie de odihna sunt oameni, nu?) ci numai frustrarile lui din tinerete, nu-i asa d-le Robu. Muta toate aceste cluburi langa casa TA robule (intentionat am scris cu „r”).
    pt. soarelui. Ai dreptate.

  9. Apropo domnule primar cum ramane cu continentalul ala de cauciucuri????????????? Seara nu vise pare ca miroase tare???? De iti intoarce stomacul pe dos.

  10. Stau si ma scobesc in fund intr-un bar imund
    Undeva sub pamant
    Transpiram de ne cad flocii si dintii;
    Si ne gandim ca afara daca iesim o sa gasim un Jack Beam sau un Jim Daniels
    Confuzie intre doua termene idioata, cretina si nesfarsit.
    Dar daca fur 500.000.000.000 Lei niciodata nu voi fi penal asasinat.
    Oricine stie ca se ia spaga, oricine stie si numele carora li s-a dat
    Si nimeni niciodata nu o sa recunoasca si n-o sa spuna
    Si o sa moara cu cugetul impacat.
    Clasa politica din romania impartita intre Stolojan vreme de-un an,
    Roman, Iliescu zambeste maestru si Nastase,
    Care cu patru case avanseaza inainte inspre Nistorescu,
    Care isi pune ochelari de soare cumparati cu dolari si parale
    Si porma aluneca ma in jos inspre Tinu, care o face cu afeceristu’ Babuinu’..
    Si incolo intre ziare si televiziuni si alte chestii nasoale,
    Romania e cea mai buna idee care s-a intamplat vreodata romanilor..
    La revedere, domn’ prim ministru.
    Mergem mai departe..
    Este tara in care niciodata nimic nu se termïna!!!

  11. care club in afara de d’arc a fost inchis ??? ca aseara am fost la le cinema si merg si in seara asta…si nu a fost nici un militian local sa intrebe de ce e deschis clubu…a sarit probabil broasca cu ceva bani pe la primarie…poate reveniti cu un articol si ne spuneti si de ce sunt inca deschise cluburile. multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.